Фільми одеського режисера транслюватимуть на Netflix

Фільми одеського режисера транслюватимуть на Netflix.

Фільми одеського режисера транслюватимуть на Netflix. Фото: delo.ua

Дозвілля та їжа
23 вересня 2023 09:22

Фільми одеського режисера Олександра Беляка під назвою "Сотка" та "Нереальний КОПець" потрапили на Netflix. Про це у себе у Facebook написала дружина режисера та продюсер фільмів Юлія Біляк.

Стрімінговий сервіс викупив права на показ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Наші "Сотка" та "Нереальний КОПець" на Netflix", - написала Юлія.



При цьому, як сказано на сторінці фільму "Нереальний КОПець", ця стрічка вже потрапила до Топ-5 стрімер, які переглядає українська аудиторія.



Фільми одеського режисера транслюватимуть на Netflix.Фільми одеського режисера транслюватимуть на Netflix. Фото: facebook.com/julia.belyak



Нагадаємо, що вже цими вихідними в Одесі з концертною програмою "Лише ти і я" виступить Ганна Трінчер, пройде фестиваль їжі та хендмейду – "Одеса Мама", а також покажуть мюзикл "Пітер Пен". Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в ці суботи та неділі.

Також Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, та розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах