Концерт ADAM та вистава "Сватання на Гончарівці": куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт ADAM та вистава "Сватання на Гончарівці": куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт ADAM та вистава "Сватання на Гончарівці": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: blog.pokupon.ua

Дозвілля та їжа
30 вересня 2023 11:50

Вже цієї суботи та неділі в Одесі виступить гурт ADAM і покажуть дві вистави Національного театру імені Шевченка міста Дніпра: "Коза-дереза" та "Сватання на Гончарівці".

Vgorode дізнався, куди можна піти в нашому місті в найближчі два дні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ADAM

Відео: YouTube-канал adam.music.production

Гурт Adam виступить в Одесі із сольним концертом "Танцюй зі мною повільно". У програмі хіти "Повільно", "Таку як є", "Танцюй Міла", "Дещо і інше", "Танцюй зі мною повільно", під яку зняли мільйон романтичних відео та інші пісні про кохання.

Київський гурт Adam існує вже 15 років. За цей час його засновники Михайло Клименко та Олександра Норова встигли випустити два альбоми.

Дебютний альбом "ЧЮЗМЮЗ" увійшов до 17 найкращих альбомів року за версією LiRoom у 2017 році, а другий – "Ронім" – у 2019 році увійшов до ТОП-100 альбомів Apple Music України.

ДЕ: Union, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 30 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень, також до бронювання доступні лаунж-зони, кожна з яких вміщує до п'яти гостей, вартістю 6 000 гривень (бронь за телефоном +38 048 23 93 939)

БОТАНІЧНИЙ WEEKEND

Ботанічний сад.Ботанічний сад. Фото: tic.in.ua

У ботанічному саду представлять виставку колекційних кактусів, сукулентів та експозицію осінніх плодів. Також на відвідувачів чекають фотозони, екскурсії, продаж рослин, майстер-класи, ботанічний чай, фудкорти, хендмейд-вироби, показ мод з благодійним аукціоном, всі кошти від якого передадуть на потреби ЗСУ, концерт та багато іншого.

ДЕ: Ботанічний сад (нова територія), Французький бульвар, 48/50

КОЛИ: 30 вересня та 1 жовтня з 11:00 до 18:00

ВАРТІСТЬ: дорослий квиток – 100 гривень, дитячий – 50 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЧАРІВНИК СМАРАГДОВОГО МІСТА"

Вистава "Чарівник Смарагдового міста".Вистава "Чарівник Смарагдового міста". Фото: moemisto.ua

Одного разу ураган, що раптово налетів, підхопив будиночок дівчинки Дороті з Канзасу і відніс дитину разом з її собачкою Тото в далеку і дивовижну країну добрих джунів. Щоб повернутися додому, Дороті здійснить довгу подорож, зустріне Страшилу, Залізного дроворуба та Боягузливого лева, потрапить у володіння злої відьми, познайомиться з цілою зграєю летючих мавп і, звичайно, все одно повернеться додому, адже краще дому місця немає.

Ця історія про те, як важко зберігати світлу віру в чудеса і добро, вже більше ста років улюблена не лише дітьми, а й усіма, хто молодий душею.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 вересня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 500 гривень

КОНЦЕРТ "ПЕР ГЮНТ"

"Пер Гюнт"."Пер Гюнт". Фото ілюстративне: concert.ua

Повна версія драми "Пер Гюнт" в органному виконанні з повною візуалізацією твору Генріха Ібсена (на музику Едварда Гріга). Органна музика, штучний інтелект і герої драми, написаної ще в середині ХIX століття, з'єднаються, щоб створити в залі для глядачів чарівну казку про пригоди невгамовного і мрійливого юнака-бунтаря, а також однієї з найпрекрасніших і найтрагічніших історій кохання. Події відтворять за допомогою штучного інтелекту на великому LED-екрані.

Спеціально для цього заходу до Одеської філармонії привезуть німецький орган AHLBORN – єдиний орган у місті, який має достатню палітру звучання для виконання сучасних хітів.

На перший погляд електроорган не має труб, проте в пам'ять інструменту записані семпли справжніх труб і він видає їх реальний звук, що відтворюється за допомогою цифрових технологій. Компанія AHLBORN розробила нову цифрову альтернативу під назвою SWP (обробка звукових хвиль). Завдяки цій технікі створюються високоточні записи автентичних звуків органних труб. Пізніше ці записи аналізуються в дрібних деталях від початку ноти до того моменту, коли вона досягає свого стійкого тону.

За багато років AHLBORN зібрав величезну бібліотеку звуків органу з найкращих інструментів у Європі та Америці, включаючи як нещодавно створені моделі, так і більш старовинні.

Концерт проведе майстер художнього слова, акторка Одеського академічного драматичного театру Олена Шаврук. Автор транскрипції для органу та виконавиця – Заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас, а співатиме цього вечора Народна артистка України Ольга Органезова.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 30 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 420 гривень

СТЕНДАП НАСТІ ЗУХВАЛОЇ

Відео: YouTube-канал "Підпільний Стендап"

Комікеса Настя Зухвала виступить в Одесі з новою стендап-програмою "Суцільні протиріччя", що складається з жартів про реалії нашого часу, коли мем, стендапи та пісні змішуються зі зборами, а на барахолці можна купити і вазу, і уламок снаряда, і вазу з уламком снаряда.

У минулому глядачі могли бачити Настю на сцені "Підпільного стендапу", телепроєктах "Жіночий квартал", "ГудНайт клаб", а також як коментатора "Богині шопінгу". До війни вона виступала під прізвищем Дерська, проте наразі свідомо обрала для себе український псевдонім.

20% виручених від заходу коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 1 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 450 гривень, для бійців ЗСУ та ТРО – безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "КОЗА-ДЕРЕЗА"

Вистава "Коза-дереза".Вистава "Коза-дереза". Фото: dnipro.internet-bilet.ua

Весела та повчальна вистава за народними мотивами. "Коза-дереза" – це поєднання талановитих хореографічних номерів, поставлених артистами балету, та прекрасного вокалу.

Спектакль вчить виправляти помилки і ставати краще, засуджує жадібність і егоїзм, ледарство і непорядність.

"Чудовий акторський ансамбль, яскраві декорації, захоплююче сценічне дійство не залишить байдужими ні маленьких, ні дорослих шанувальників театру", – кажуть організатори.

Режисер-постановник – Народна артистка України Лідія Кушкова. Композитор – Заслужений діяч мистецтв України Юрій Кутєпов. Хореограф - В'ячеслав Івлюшкін.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 1 жовтня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 450 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ"

Вистава "Сватання на Гончарівці".Вистава "Сватання на Гончарівці". Фото: concert.ua

Музична комедія на дві дії за мотивами п'єси Григорія Квітки-Основ'яненка. Чудовий український гумор, обрядова пісня і танець, яскраве музичне оформлення закохають глядачів в українську мову, культуру та народні звичаї.

Унікальні народні танці в неперевершених сценічних костюмах виконуватимуться у супроводі балету. Одним із танців стане гопак з елементами хореографічної імпровізації: стрибками, присядками, обертаннями та іншими віртуозними танцювальними рухами, де можна побачити порушення гравітації.

У головній ролі – Артистка драми Дар'я Чумак (Уляна), яка співає професійним оперним голосом. Режисер-постановник – Народна артистка України Лідія Кушкова. Диригент – заслужений діяч мистецтв України Юрій Бєднік. Художник – Ольга Костюкова. Балетмейстер – Заслужений митець України Олексій Коваленко. Музика – Кирило Стеценко.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 1 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 750 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах