Концерти Олега Скрипки та SKOFKA і спектакль "Повернення блудного батька": куди піти в Одесі цього тижня

Концерти Олега Скрипки та SKOFKA і спектакль "Повернення блудного батька": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерти Олега Скрипки та SKOFKA і спектакль "Повернення блудного батька": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: uc.od.ua

Дозвілля та їжа
08 жовтня 2023 07:54

Вже цього тижня в Одесі виступатимуть Олег Скрипка та SKOFKA, покажуть виставу "Повернення блудного сина" та відбудеться вечір коміка Фелікса Редьки.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ОЛЕГА СКРИПКИ

Відео: YouTube-канал "Воплі Відоплясова"

Музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер культового колективу "Воплі Водоплясова" Олег Скрипка виступить в Одесі з концертною програмою "Зродились ми великої години", до якої увійшли як пісні про нинішні реалії, так і відомі всім українцям хіти "ВВ".

Олег Скрипка вже багато років робить все від себе залежне, щоб українська культура розвивалася і була відома за межами нашої країни, а після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну дає безліч благодійних концертів, виступає у шпиталях та військових частинах. Зокрема, протягом минулого місяця співак дав чотири концерти під Бахмутом, де зараз тривають запеклі бої.

"Співаймо, як співали вчора та у давнину, – відкритим серцем. Наші пісні – велика об‘єднуюча сила духу та наснаги. І там, де пісня, нема місця страху. Там, де нема страху, вирує любов! " – каже музикант. 

ДЕ: ресторан Beeteka, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 9 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

МЮЗИКЛ "ГОТЕЛЬ'57"

Мюзикл "Готель'57".Мюзикл "Готель'57". Фото: concert.ua

Постановка в стилі Бродвейських шоу від культового театру "057", водночас комедія положень, яскраві номери та кохання у стилі jazz.

Самотній чоловік, який нещодавно керує готелем, обманним шляхом запрошує своїх колишніх подружок до свого закладу, щоб провести авторський експеримент. Мета цього експерименту – з'ясувати, які "неідеальні" якості були в колишніх, щоб не зіткнутися з таким у майбутньому і знайти ідеальну жінку. Чи погодяться дівчата на такий експеримент та чи існує ідеал взагалі – глядачі дізнаються, подивившись мюзикл.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 9 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 790 гривень

ЛЕКЦІЯ ДО ДНЯ ХУДОЖНИКА УКРАЇНИ

В Одесі пройде лекція, присвячена Дню художника.В Одесі пройде лекція, присвячена Дню художника. Фото ілюстративне: pexels.com

На честь Дня художника, який в Україні відзначають 8 жовтня, усіх охочих запрошують до відділу мистецтв на захід, присвячений цьому святу. Молодший науковий співробітник Одеського національного художнього музею Ольга Дзерик проведе лекцію, присвячену українським художникам-ювілярам: Олександру Ацманчуку, Тєофілу Фраєрману, Роману та Маргіт Сельських.

Також у рамках заходу відбудеться книжково-ілюстративна виставка "Великі художники-ювіляри, їхнє життя, натхнення та творчість".

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 10 жовтня о 12:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СПЕКТАКЛЬ "ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО БАТЬКА"

Вистава "Повернення блудного батька".Вистава "Повернення блудного батька". Фото: exclusive.ua

Вистава за мотивами п'єси популярного українського ведучого та шоумена Іллі Ноябрьова, який, до речі, є і режисером спектакля.

Дія комедії розгортається у 1970-х роках у Києві. У розпал святкування ювілею самотньої жінки Тетяни, яка все життя одна ростила двох дітей, раптово з'являється колишній чоловік, який одного разу пішов за хлібом і зник на 17 років. Несподівана поява "блудного батька" перетворює мирне життя сім'ї на низку надзвичайних подій. Історія настільки заплутана, що нагадує детектив. Навіщо досвідчений аферист вирішує возз'єднатися з сім'єю і чи наважиться він втілити свої підступні плани, коли на терезах опиняться любов і довіра рідних дітей?

У ролях: Михайло Кукуюк, Ольга Сумська, Лев Сомов, Віталій Борисюк, Володимир Коляда, Володимир Ніколаєнко та інші.

Режисер – Ілля Ноябрьов. Продюсер – Роман Костін. Менеджер проєкту – Надія Яковлева.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 11 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 980 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КВІТКА. МАВКА ПАПОРОТІ"

Вистава "Квітка. Мавка Папороті".Вистава "Квітка. Мавка Папороті". Фото: concert.ua

Комедійний етно-мюзикл на дві дії для всієї родини. Масштабна історія від творців "Казки старого Нілу", "Маріус та Андронікус: Місія Персефона" і "Мірабелла та Дракон".

Щоб отримати згоду на шлюб із коханою Марусею, Остапу потрібно знайти квітку папороті. Для цього хлопець зі своїми друзями вирушає до Темного лісу і несподівано стає свідком сімейної суперечки між королем лісу – Охом та його молодшою дочкою – мавкою Марсилією. Щоб досолити авторитарному батькові, Мавка Папороті береться допомагати смертному Остапу та його друзям, а також відправляє мати майбутньої нареченої Килину в ліс до свого розлюченого батька Оху.

Ох по-своєму "виховує" вперту Килину і намагається провчити свою непокірну дочку, постійно натрапляючи на опір. Втім, наприкінці вистави все стане на свої місця: Остап завоює серце Марусі, його друзі отримають згоду від своїх дівчат, та й сам Ох також не залишиться самотнім.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 11 листопада о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

КОНЦЕРТ SKOFKA

Відео: YouTube-канал SKOFKA

Український реп-виконавець SKOFKA (Володимир Самолюк) уперше виступить в Одесі із сольним концертом.

Особливу популярність артисту принесла пісня "Чути Гімн". Цей трек, який став одним із символів повномасштабної війни, виконавець присвятив своєму другові Валентину Коноводову, який загинув, обороняючи Україну від російських окупантів.

Разом із учасниками оркестру Kalush музикант активно займається волонтерством. Пісні SKOFKA збирають мільйони прослуховувань на стрімінгових платформах та стають хітами. Артист пише свої тексти, робить аранжування, скорочує треки.

На концерті в Одесі репер виконає композиції "Не забудем і не пробачим", "Чути Гімн", "Погані сусіди", "Мир на Землі" та інші хіти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 12 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 990 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НЕ СПОДІВАЮЧИСЬ НА МРІЮ"

Вистава "Не сподіваючись на мрію".Вистава "Не сподіваючись на мрію". Фото: concert.ua

Життя Надії проходило без віри у мрію. Героїня, схоже, змирилася з тим, що залишиться старою дівою, і заповнювала свої дні доглядом за хворою матір'ю Любов'ю Іванівною. Все змінилося, коли напередодні Нового року у квартирі Надії пролунав дзвінок від незнайомої людини.

Організатори відзначають, що вистава поставлена таким чином, що кожен глядач відчує себе безпосереднім учасником цих сімейних сцен, діалогів, кумедних ситуацій та навіть брехні "на благо".

До речі, ця вистава стане першою виставою, яку покажуть у Музкомедії на новій сцені "на висоті".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 12 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

СТЕНДАП ФЕЛІКСА РЕДЬКИ

Відео: YouTube-канал Фелікс Редька

Комік, автор гучних скетчів про Анатолія Почечуна (народного мера Сум), пародії на Олексія Арестовича та успішного проєкту "Комік плюс історик" Фелікс Редька виступить в Одесі з програмою "Золоті стендапи". Саме Феліксу належать гострі відео "Скільки бомб ще має впасти" та "Стендап у бомбосховищі". Організатори зазначають, що на глядачів чекають півтори години якісного стендапу, проте попереджають, що без нецензурної лексики не обійдеться.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська,

КОЛИ: 13 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 790 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах