Завершення кар'єри не буде: Михайло Крупін прокоментував п'яний інцидент в Одесі

Завершення кар'єри не буде: Михайло Крупін прокоментував п'яний інцидент в Одесі.

Завершення кар'єри не буде: Михайло Крупін прокоментував п'яний інцидент в Одесі.

Дозвілля та їжа
27 жовтня 2023 12:49

Український музикант Міша Крупін уперше прокоментував п'яний інцидент в Одесі, після якого заявляв про можливе завершення своєї кар'єри.

На своїй сторінці в інстаграмі музикант опублікував пост, де вказав, що продовжує творчу діяльність.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Я не завершую кар'єру, а навпаки, продовжую писати пісні з новою силою та люттю. Те, що трапилося, трапилося. Я вибачився. Всім, хто мене підтримав у цей час, я дуже дякую", – написав Михайло Крупін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Міша Крупін (@mishakrupin1)

Також артист поділився, що зараз серйозно займається своїм психологічним та фізичним станом. Але пообіцяв порадувати шанувальників новими піснями та концертами.

Нагадаємо, що ввечері 18 жовтня лідер гурту "Корупція" Міша Крупін провів акустичний концерт у ресторані Reef в Одесі та потрапив у скандал через свій нетверезий стан. Вже вранці він опублікував на своїй Інстаграм-сторінці заяву про можливе тимчасове припинення музичної кар'єри. Причина заяви Крупіна - у тому, що він вийшов до людей, будучи нетверезим. У соцмережах вже з'явилися відео, на яких музикант, хитаючись, звертається до своєї публіки.

– Друзі, не звертайте уваги, бо я приїхав сьогодні до Одеси, і мене так набухали дуже просто… У мене просто одне запитання. Ви що тут усі ох***і, чи що? Ви готові до туси? – каже на відео Крупін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах