MONATIK зняв новий кліп на одеському Головпоштампті (відео)

MONATIK зняв новий кліп на одеському Головпоштампті.

MONATIK зняв новий кліп на одеському Головпоштампті. На фото скріншот відео: youtube.com/@MONATIK_official_channel

Дозвілля та їжа
28 жовтня 2023 09:38

Український музичний виконавець MONATIK зняв кліп на пісню "Про чарівну" у приміщенні одеської Укрпошти.

У цій пісні він оспівує чарівність кожної української сильної та водночас тендітної жінки. Цим треком музикант наголошує на красі українок і на тому, як надзвичайно важливо говорити жінкам про те, що вони – неймовірні. Режисером кліпу стала близька подруга співака номінантка на Grammy Таню Муїньо. Відео на трек було знято у приміщенні одеської "Укрпошти".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Якщо заглибитись у те, як писалася пісня "Про чарівну", то почав я її створювати ще далекого 2009 року – одразу після знайомства зі своєю майбутньою дружиною. Тоді з'явився перший куплет та приспів. Потім я залишив її на полиці разом з іншими ідеями, а цього року згадав про неї, поки сумував за сім'єю, і дописав другий куплет і "С"-частину... Мені хотілося залишити в ній той вайб першого знайомства, легкості інтриги, надії на щось нове, щось довгоочікуване і водночас несподіване. Під час війни складно створювати легкі, улюблені ритмічні, світлі пісні про кохання. Але ж такі чари – вони не розчаровують, не зникають... Ця пісня – це ода кожній нашій дівчині: мамі, дружині, бабусі. Кожній сильній, сміливій, красивій, чарівній. Про чарівну – завжди вчасно, – ділиться Monatik.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах