Куди піти з малечею на новорічні свята в Одесі: найкращі варіанти

Куди піти з малечею на новорічні свята в Одесі: 15 заходів.

Куди піти з малечею на новорічні свята в Одесі: 15 заходів. Фото: blog.pokupon.ua

Дозвілля та їжа
05 грудня 2023 21:41

В Одесі так багато шоу, вистав, свят, куди можна повести малюків, а водночас заразитися від них вірою в дива та гарним настроєм.

Vgorode дізнався куди піти з дітьми, а новорічні дні в Одесі в 2023-2024 роках, зморите в нашому огляді. Матеріал оновлюватиметься.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відкриття новорічної ялинки на День Святого Миколая

Ялинка на Дерибасівській.Ялинка на Дерибасівській. Фото: t.me/odesacityofficial


На Дерибасівській уже встановили новорічну ялинку. Але запалити її планують 6 грудня у День святого Миколая за юліанським календарем. Програму святкування обіцяли надати пізніше.

Де: вулиця Дерибасівська

Коли : вечір 6 грудня

Скільки коштує: безкоштовно

Вік : для дітей та дорослих

Безкоштовні кулінарні майстер-класи

Сирники.Сирники. Фото: MicJac/Depositphotos


На заході діти зможуть зробити сирники, бургери, кальцони та інші страви своїми руками.

Де:
Gagarinn Kids, вулиця Генуезька, 5/2

Коли: 8, 15, 22, 29 грудня

Скільки коштує: безкоштовно

Вік : для дітей та дорослих

Вистава "Грінч проти супергероїв"



"Злий Грінч живе у темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці всі готують грандіозне святкування нового року. Вони шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі в задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Санта-Клауса. на допомогу, як завжди, приходять супергерої, які покарають негідника та повернуть дітям дух Різдва!", – сказано в анотації.

Глядачам обіцяють казкові декорації, костюми та проникливу гру акторів.

Де: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

Коли : 13 грудня о 16:00

Скільки коштує: 200-350 гривень

Вік: для дітей та дорослих

Купити квитки

Вистава "Зимова казка"

Вистава Вистава


Це історія про добро, взаємоповагу та турботу, а також підтримку та кохання.

Щороку на Різдво діти знаходять подарунки від Санта-Клауса під ялинкою. Адже протягом 12 місяців сивий дідусь готується до одного великого свята року, аби кожне бажання збулося. Так усі діти на Землі одержують жадані іграшки, книги та інші заповітні речі. Ось тільки, як же Санта-Клаус? Хто його вітає? Про це подбають його друзі та близькі – Ельф, бабуся Санти, Ельк та Мільке. Але біда! Рецепт подарунка для Санти втрачено. Чи зможе ця компанія знайти його до Різдва? Якщо тільки подолають усі труднощі у Чарівному лісі.

Де: ТЮГ, Грецька, 48а

Коли : з 15 по 31 грудня об 11:00 чи 17:00

Скільки коштує: 200 гривень

Вік : для дітей від чотирьох років

Купити квитки

Інтерактивна вистава "Новорічна пригода кошенят, які рятують сани Діда Мороза"

Інтерактивна вистава Інтерактивна вистава

Це буде ігрова програма за участю аніматорів.

"Чого тільки не відбувається під Новий рік. Ми звикли до приємних сюрпризів, але буває зовсім навпаки. Наприклад, можуть зламатися сани Діда Мороза, і доставка подарунків дітям опиниться під загрозою. Троє кошенят - Карамелька, Коржик та Компот - намагаються врятувати свято, проте їм знадобиться допомога маленьких глядачів

На вас чекає багато сюрпризів: катання на санчатах, димове шоу, конфетті та багато іншого", – йдеться в анотації.

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське плато, 5б

Коли: 24 грудня об 11:00

Скільки коштує: 200-400 гривень

Вік : для дітей від трьох до шести років

Купити квитки

Інтерактивна вистава "Новорічні пригоди цуценят"

Інтерактивна вистава Інтерактивна вистава


Ще одна вистава з аніматорами. На глядачів чекає чимало розваг і сюрпризів, а також зустріч із зіркою вечора – Великим псом Патроном. Наприкінці програми на всіх дітей чекають подарунки від Санти.

Там, де свято та радість – завжди десь поруч Грінч. Він зневажає різдвяний та новорічний сезони та заздрить тим, хто вміє радіти життю. Тому цього разу він знову намагатиметься зіпсувати свято. Однак йому завадять хоробрі Цуценята, а також сам Санта. Це буде справжня битва!", – написано в анотації.

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське плато, 5

Коли: 24 грудня о 14:00

Скільки коштує: 200-400 гривень

Вік: для дітей від трьох до шести років

Купити квитки

Шоу "Новий рік із Бамблбі у Барбіленді!"

Шоу Шоу

Барбі та Кен – головні герої року, що минає. До них зайде мужній Бамблбі – один із найвідоміших автоботів. Він вірний друг і добре ладнає з людьми.

На дітей чекають також зустрічі з Сантою, Ельфом і великою пандою. Коробка для Барбі-дівчат, азотне шоу, конфетті – все це та багато іншого чекає на шоу. Усі діти кататимуться на санчатах, а наприкінці вони отримають подарунки від Санти.

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське плато, 5б

Коли: 24 грудня о 17:00

Скільки коштує: 200-400 гривень

Вік: для дітей від трьох до шести років

Купити квитки

Казка для дітей "Новорічні скарби"

Казка для дітей Казка для дітей


У новорічному лісі знайшли таємничу мапу чарівних скарбів! Щоб знайти їх, героям доведеться подолати диво та розгадати дивовижні таємниці. Чи впораються вони? Це залежить від глядачів!

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

Коли: 26 грудня об 11:00 та о 13:00

Скільки коштує: 150 гривень

Вік: уточнюйте

Купити квитки

Новорічне музичне шоу "Снігова Королева"

Шоу-мюзикл Шоу-мюзикл

Продюсер: Людмила Нечаєва
Режисер-постановник: Євген Юхновець
Хореограф-постановник: Павло Івлюшкін

Шоу-мюзикл "Снігова Королева" поставлений за мотивами казки датського письменника Ганса Християна Андерсена у жанрі "сімейний мюзикл", тому чудово підійде не лише дітям будь-якого віку, а й усім дорослим глядачам.

Снігова королева – це дуже популярна казка, в якій розповідається про справжню дружбу і про те, що жодні перешкоди не страшні людині з серцем, що любить. Це історія про маленьку дівчинку з великою силою волі, якій довелося перенести чимало випробувань заради порятунку друга.

Де: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли: 26 грудня об 11:30, 28 грудня об 11:30 та 13:30

Скільки коштує: 200-500 гривень

Вік: для дітей та дорослих

Купити квитки

Концерт The Harry Potter Symphony



Подарунок для всіх фанатів саги про Гаррі Поттера. Bigshow Orchestra виступатиме в костюмах студентів Хогвартсу, а диригент Любомир Ліщук – в образі Дамблдора. Також цього вечора для вас співатиме хор Timeless Choir.

Музику супроводжуватиме відеоряд на гігантському екрані. Окрім цього обіцяють візуальне шоу та навіть зачитування фрагментів із книг про Гаррі Поттера.

Де: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли: 30 грудня о 19:00

Скільки коштує: 290-1390 гривень

Вік : для дітей та дорослих

Купити квитки

Вистава "Холодне серце" та "Холодне серце-2"

Вистава Вистава


Це історія за мотивами відомого мультика компанії Walt Disney та знайомої з дитинства казки Андерсена "Снігова Королева". Вже кілька років поспіль ця вистава досить популярна. На глядачів чекають 40 оригінальних персонажів, яскраві костюми, акробатичні трюки, сучасні декорації, танці та музика.

Казку про кохання, добро і сміливу дівчинку, яка разом з друзями здійснить небезпечну подорож до королівства Ерендел, і врятує свою сестру від крижаної самотності та зневіри.

Друга частина – це продовження Цього разу на шляху Анни, Ельзи, Хельгі, міцного Крістофа з вірним оленем Свеном та сніговиком Олафом стане Зачарований Ліс, який зберігає велику кількість таємниць. Вони зустрінуть народ корінних жителів лісу Нортундри, монстрів із каменю та справжніх духів лісу.

Де : Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли: 31 грудня об 11:00 та 14:00

Скільки коштує: 180-550 гривень

Вік : для дітей та дорослих

Купити квитки на першу частину та на другу частину

Зірки Цирка дю Солей: льодове шоу Hogwart's holidays




Льодове шоу Hogwart's Holidays від зірок цирку дю Солей. Артисти готові вражати майстерною акробатикою та змагатися із земною гравітацією, демонструючи неймовірні навички фігурного катання.

Шоу Hogwart's Holidays об'єднало у собі фізичний театр, цирк, магію та комедію, які будуть втілені на спеціально створеній льодовій арені. Глядачам обіцяють унікальні костюми та декорації, ефектний відеоряд та світловий дизайн, інтерактивні прийоми та дивовижну візуалізацію. Магія чекатиме вас ще у фойє, звідки через платформу 9¾ ви потрапите до легендарного Хогвартсу, відвідаєте матч по квідичу і подолавши Темного Лорда відсвяткуєте це на балу.

Де:
Філармонія, вулиця Буніна, 15

Коли : 2 січня о 18:00

Скільки коштує: 390-1450 гривень

Вік: для дітей та дорослих

Купити квитки

Вистава "Новорічна місія Мегащенят Спасителів"

Вистава Вистава


"У цьому новорічному шоу, розробленому на основі популярного мультсеріалу, заглибляться у світ мега-пригод разом із Мегащенятами Рятувальниками – Чейзом, Скай, Маршаллом, Рубі, Роккі та їх наставником Райдером.

Злодійка Венс, об'єднавшись із колишнім мером Гамідінгером, хоче відібрати у Мегащенят їхні суперсили та знищити всю Землю у святкову ніч. Новий Рік під загрозою, і лише Мегащенки Рятувальники можуть врятувати святкування та всіх мешканців Бухти Пригод. Вони повинні долати свої страхи та зберегти суперсили, щоб врятувати Новий Рік. Це стає їхньою найважливішою місією, адже свято, на яке ми так довго чекали, перебуває під загрозою. Чи зможуть Мегащенята врятувати святкування Нового Року та запобігти катастрофі?", – йдеться у повідомленні.

На глядачів чекають мегакостюми, передові технології, інтерактивні розваги, танці, море позитивних емоцій та важлива життєва мораль.

Де: Філармонія, вулиця Буніна, 15

Коли: 3 січня об 11:00

Скільки коштує: 100-600 гривень

Вік : для всієї родини

Купити квитки

Інтерактивна програма для всієї родини "Як Грінч викрав Різдво"

Інтерактивна програма для всієї родини Інтерактивна програма для всієї родини


Усі гості зможуть побути не лише глядачами, а й учасниками чарівної казки. На вході дітей зустрічатимуть Санта Клаус, Ельфи, Грінч. Після вистави всі зможуть зробити фотографію з усіма казковими героями.

Де: Будинок клоунів, Ольгіївська, 23

Коли: 7 січня об 11:00

Скільки коштує: 250-500 гривень

Вік : для всієї родини

Купити квитки

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах