Свято з колегами: де в Одесі можна відзначити новорічний корпоратив

Свято з колегами: де в Одесі можна відзначити новорічний корпоратив.

Свято з колегами: де в Одесі можна відзначити новорічний корпоратив. Фото ілюстративне: lenta.vn.ua

Дозвілля та їжа
19 грудня 2023 14:30

До Нового року залишається менше двох тижнів, а отже, якщо є бажання відзначити свято не лише в родинному колі, а й із колегами, саме час вирішити, де провести корпоратив.

Vgorode склав список одеських закладів, де можна яскраво відзначити корпоративне свято.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"ЗОЛОТЕ РУНО"

Корпоратив у ресторані "Золоте Руно".Корпоратив у ресторані "Золоте Руно". Фото: facebook.com/zolotoruno

Атмосферний ресторан, де є окремий банкетний зал і готують страви різних кухонь світу. Заклад славиться яскравими шоу-програмами. У вартість новорічного корпоративу в цьому ресторані входять: вишукане меню, розважальна програма, діджей та різноманітні сюрпризи.

При замовленні корпоративу на меню діє окремий прайс, в якому вказано вартість страв за кілограм. А ось страви тут готують на будь-який смак: від карпачо до холодця, оселедця під шубою та фаршированої риби.

Адреса: вулиця Академіка Корольова, 16

Ціна: від 800 до 1 200 гривень за одну особу

Контакти: +38 096 96 64 486, сайт, Facebook, Instagram

PIVNOY BREWERY&BAR

Олів'є в Pivnoy Brewery&Bar.Олів'є в Pivnoy Brewery&Bar. Фото: facebook.com/pivnoybrewery

Перший хлібно-пивний бар, історія якого почалася ще в далекому 1 888 році. У новорічному меню закладу такі традиційні святкові страви як олів'є, оселедець під шубою, холодець із півня та голубці зі сметаною. Також тут подають різні закуски до пива та горілки, готують баварські ковбаски, перші та основні страви, салати, а також десерти: шоколадний фондан та два види чізкейків.

Адреса: вулиця Коблевська, 20

Ціна: від 1 200 гривень за особу

Контакти: +38 068 61 20 088, сайт, Facebook, Instagram

REDLING RESTAURANT

Redling Restaurant.Redling Restaurant. Фото: facebook.com/redlingrestaurant

Ресторан в європейських традиціях з комфортною лаундж-зоною, а також окремими залами для курців та противників тютюнового диму. У меню закладу блюда сучасної європейської кухні з одеським колоритом. Наприклад, тут можна і замовити салат з копченим вугром і соусом унагі, і вибрати таке коронне одеське частування як ікра з баклажанів.

"Вже дуже, ну дуже чутно присмак шуби та олівʼє, аромат мандарин, глінтвейну та новорічних свят. Час, коли стаються дива та здійснюються бажання, сезон найяскравіших банкетів та корпоративів, найпривабливіших нарядів і найгарніших посмішок. Redling обожнює цей період та чекає на гостей", – запрошують власники закладу відвідувачів.

Адреса: Дача Ковалевського, 71

Ціна: уточнюйте за телефоном +38 067 12 46 165

Контакти: +38 067 12 46 165, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН "ЩАСТЯ"

Новорічне меню в ресторані "Щастя".Новорічне меню в ресторані "Щастя". Фото: facebook.com/happyrestod

Мережа ресторанів "Щастя" об'єднує три заклади, які розташовані на вулицях Ланжеронівська, Буніна та проспекті Академіка Глушка. У меню страви європейської, азіатської, української, американської, грузинської, італійської, французької, середньосхідної, єврейської та інших кухонь світу.

Напередодні новорічних свят відвідувачам нагадують про те, що в закладі на Буніна можна відзначити корпоратив, зокрема новорічний, а також провести тематичну вечірку. У приміщенні є окрема зала, в якій можуть розміститися до 20 осіб.

Адреса: вулиця Буніна, 15

Ціна: від 800 гривень за особу

Контакти: +38 068 72 32 121, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН ГОТЕЛЮ "КАЛІФОРНІЯ"

Ресторан готелю "Каліфорнія".Ресторан готелю "Каліфорнія". Фото: hotelcaliforniaodessa.com

Ресторан, що знаходиться на другому поверсі готелю "Каліфорнія" та складається з банкетної зали, VIP-залу та галереї. широкий вибір страв європейської кухні. У меню є страви з м'яса, риби, овочів, десерти, а також окремі винні та коктейльні карти. Також не обійшлося без традиційної одеської кухні. Наприклад, у цьому закладі готують форшмак та смажать бичків.

Напередодні новорічних та різдвяних свят ресторан запрошує відвідувачів відзначити корпоратив у залі на 35 осіб. У приміщенні для свят є величезна ялинка, а меню корпоративу складатиметься із вишуканих страв від шеф-кухаря.

Адреса: вулиця Єврейська, 27

Ціна: від 1 000 гривень за особу

Контакти: +38 096 64 46 535, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН ГОТЕЛЮ "МОЦАРТ"

Ресторан готелю "Моцарт".Ресторан готелю "Моцарт". Фото: mozartrest.choiceqr.com

Єдиний ресторан з видом на Оперний театр. У меню закладу страви європейської кухні. Напередодні Нового року та Різдва відвідувачам пропонують заздалегідь бронювати дату, щоб не пропустити нагоди відзначити святковий корпоратив великою компанією. У залах ресторану можуть розміститися до 50 осіб, а з вікон ресторану відкривається вид на Оперний театр.

Адреса: вулиця Ланжеронівська, 13/1

Ціна: від 1 200 гривень за особу

Контакти: + 380 50 65 40 541, сайт, Facebook, Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах