Стало відомо, де проведуть Одеський кінофестиваль у 2024 році

Стало відомо, де проведуть Одеський кінофестиваль 2024 року.

Стало відомо, де проведуть Одеський кінофестиваль 2024 року. Фото: zefir.ua

Дозвілля та їжа
20 грудня 2023 08:43

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 12-20 липня 2024 року у Києві та розпочинає прийом фільмів на участь у конкурсних програмах. Про це повідомляє пресслужба ОМКФ.

Так, фестиваль вирішили поки що до Одеси не повертати. Хоча цього року його провели в Чернівцях і частково в Одесі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для подання заявки необхідно заповнити онлайн-форму, розміщену на офіційному сайті кінофестивалю, та надати всі вказані в онлайн-формі матеріали до 1 травня 2024 року.

До участі у Національній конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні українські фільми всіх жанрів, виробництво яких було завершено у 2023 чи 2024 глдах. Переможці Національного конкурсу визначаються у номінаціях: "Найкращий український повнометражний ігровий фільм" та "Найкращий український повнометражний документальний фільм".

До участі у Міжнародній європейській конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні європейські фільми всіх жанрів, виробництво яких було завершено у 2023 чи 2024 роках. Переможець Міжнародного європейського конкурсу визначається у номінації "Найкращий європейський повнометражний фільм".
Фільми, які представлені для участі у конкурсних програмах, можуть бути відібрані для участі у позаконкурсних програмах Кінофестивалю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах