Подобова оренда квартир в Одесі на Новий рік: ціни

Подобова оренда квартир у Одесі на Новий рік: ціни.

Подобова оренда квартир у Одесі на Новий рік: ціни. Фото: odesa.depo.ua

Дозвілля та їжа
25 грудня 2023 14:39

До Нового року залишаються лічені дні, тому якщо ви плануєте відзначити свято в орендованій квартирі, то саме час ознайомитись із вартістю оренди житла та вибрати відповідний варіант.

Vgorode дізнався, скільки коштує орендувати житло в різних районах Одеси напередодні Нового року.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОН

Квартира на Середньофонтанській.Квартира на Середньофонтанській. Фото: dom.ria.com

Якщо ви плануєте відзначити новорічну ніч у Приморському районі, то орендувати житло у цій частині міста можна і за 500 гривень, і за 9 450 гривень. Наприклад, за мінімальною ціною в 500 гривень можна зняти на одну ніч двокімнатну квартиру з п'ятьма спальними (одним односпальним та двома двоспальними) місцями, розташовану на вулиці Середньофонтанська. Будинок знаходиться під муніципальною охороною. У під'їздах ведеться цілодобове відеоспостереження, є консьєрж.

Квартира на Гагарінському плато.Квартира на Гагарінському плато. Фото: dom.ria.com

Ну а за максимальну суму можна орендувати двокімнатну квартиру в районі Аркадії, на Гагарінському плато. У такому житлі можуть вільно розміститися до 20 осіб, є дві зони для танців, два санвузли, дві спальні, в одній з яких також є санвузол, дві зони відпочинку (одна з баром, друга з видом на море) та дві тераси з видом на море та місто. Вартість оренди залежить від кількості гостей та днів бронювання: у будні дні – 250 доларів, у вихідні – 350 доларів.

КИЇВСЬКИЙ РАЙОН

Квартира в Райдужному масиві.Квартира в Райдужному масиві. Фото: dom.ria.com

На Таїрова можна орендувати житло середньою вартістю від 500 до 1 000 гривень на добу. Так, за суму від 500 гривень можна винайняти однокімнатну квартиру в Райдужному масиві. У квартирі є всі необхідні меблі, Wi-fi, бойлер, холодильник, фен, електрочайник, електроплита, сушарка для білизни. У під'їзді працюють два ліфти. Вартість проживання залежить від кількості діб та гостей. За проживання тварин слід вносити доплату.

Квартира в Райдужному масиві.Квартира в Райдужному масиві. Фото: dom.ria.com

Найдорожчий варіант – двокімнатна квартира в новобудові "Альтаїр-2" на Люстдорфській дорозі. Будинок знаходиться на закритій території з охороною, відеоспостереженням та консьєржем. Квартира складається з окремої спальні з двоспальним ліжком, що оснащено зручним ортопедичним матрацом. У вітальні є комфортний диван, що розкладається. Для зручності мешканців передбачена абсолютно вся побутова техніка: Smart TV, пральна машина, посудомийна машина, духовка та мікрохвильова піч, холодильник, фен, праска з дошкою для прасування та інші предмети домашнього користування. Добова оренда квартири коштуватиме тисячу гривень. Проживання із тваринами заборонено.

ХАДЖИБЕЙСЬКИЙ РАЙОН

Квартира на вулиці Миколи Боровського.Квартира на вулиці Миколи Боровського. Фото: olx.ua

Вартість квартир у Хаджибійському районі стартує від 550 гривень. За таку суму можна, наприклад, орендувати однокімнатну квартиру на вулиці Миколи Боровського. У житлі такого типу є все необхідне для комфорту: два спальних місця, пральна машинка, холодильник та кондиціонер. У вихідні оренда коштуватиме дорожче – 650 гривень.

Квартира в ЖК "Малинки".Квартира в ЖК "Малинки". Фото: olx.ua

А ось за 1 000 гривень можна орендувати однокімнатну квартиру із європейським ремонтом у ЖК "Малинки" на вулиці Малиновського. У квартирі є вся необхідна побутова техніка, Wi-fi, телевізор та швидкісний інтернет. Проживання із тваринами заборонено.

ПЕРЕСИПСЬКИЙ РАЙОН

Квартира в районі обласної лікарні.Квартира в районі обласної лікарні. Фото: olx.ua

Мінімальна вартість оренди однокімнатної квартири у Пересипському районі Одеси складає 400 гривень. За таку ціну можна винайняти житло в районі обласної лікарні. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання. Є гаряча вода, пральна машина, холодильник, кабельне телебачення, WI-FI, весь необхідний посуд на кухні. Постільна білизна та рушники входять у вартість оренди.

Квартира з євроремонтом у районі обласної лікарні.Квартира з євроремонтом у районі обласної лікарні. Фото: olx.ua

Є варіанти й дорожчі. Наприклад, за оренду квартири з євроремонтом на вулиці Академіка Сахарова/Висоцького доведеться заплатити 900 гривень. У квартирі є кабельне та цифрове телебачення, Wi-fi, телевізор, різна побутова техніка, двоспальне ліжко, балкон, лоджія, ванна, кондиціонер. Територія, де розташований будинок, охороняється.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах