День закоханих близько: куди піти в Одесі на романтичну вечерю

День закоханих близько: куди піти в Одесі на романтичну вечерю.

День закоханих близько: куди піти в Одесі на романтичну вечерю. Фото ілюстративне: pexels.com

Дозвілля та їжа
24 сiчня 22:40

До Дня закоханих залишається кілька тижнів, тож якщо ви досі не визначилися, до якого закладу можна запросити свою другу половинку на романтичне побачення, то саме час це зробити.

Vgorode склав добірку ресторанів, в яких можна відзначити День Валентина або ж просто провести час з коханою людиною в романтичній обстановці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

РЕСТОРАН "ОБЛАКА"

Ресторан "Облака".Ресторан "Облака". Фото: facebook.com/oblakarestoran

Ресторан на даху з панорамним видом на старе місто та порт. У меню закладу представлені страви італійської, паназіатської та української-fusion кухонь. У ресторані є три зали. Цікавими фішками інтер'єру є скляна підлога в лаунж-зоні та камін, біля якого можна зробити атмосферні фото на згадку. У лаунж-зоні працює симфонічний оркестр, тому ввечері тут можна затишно провести час, гріючись біля каміна та слухаючи живу музику. Також відвідувачі можуть розслабитися в кальянній та поспівати в караоке-барі.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 27/1

ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 050 45 30 404, +38 098 45 30 404, Facebook, Instagram

КАВ'ЯРНЯ "ЖЕТО"

Кав'ярня "Жето".Кав'ярня "Жето". Фото: Facebook-сторінка "Кафе Жето"

Заклад, який ідеально підійде для ласунів і не тільки. У меню кав'ярні представлений великий вибір кави, чаю, коктейлів та солодощів. Наприклад, тут можна замовити "Київський торт" із трьома видами горіхів, маковий та фісташковий торти, гарбузовий чи курячий пиріг, а також фірмовий французький пиріг. У кожному столику є маленькі висувні ящики, де гості залишають свої відгуки та побажання.

Інтер'єр закладу нагадує стиль XIX століття: тут є мереживні фіранки, фарфорові ляльки на полицях, настінні тарілки, колекція кавомолок, а за однією із фіранок захований невеликий будуар. Також у кав'ярні можна послухати блюз.

АДРЕСА: провулок Маяковського, 1

ЧАС РОБОТИ: щоденно з 08:30 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 048 23 38 407, Facebook

РЕСТОРАН "ЛЕГЕНДА"

Ресторан "Легенда".Ресторан "Легенда". Фото: facebook.com/restaurant.legend

Заклад, який гідно оцінять любителі незвичайної кухні, середньовічної романтики та історії. Ресторан знаходиться в підвальному приміщенні. Тут можна побачити обладунки зі зброєю, загадкові колбочки із зіллям, офіціанток у середньовічному одязі та навіть посидіти на троні.

У меню улюблені автентичні страви королівських осіб та широкий вибір дичини.

У закладі постійно панує напівтемрява і звучить атмосферна фолк-музика.

АДРЕСА: вулиця Буніна, 42

ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 063 10 30 100, Facebook, Instagram

BOFFO GALLERY BAR

Boffo Gallery Bar.Boffo Gallery Bar. Фото: pokupon.ua

Атмосферний бар у центрі Одеси. Інтер'єр закладу витриманий у кавово-графітових відтінках та доповнений шкіряними кріслами насиченого шоколадного кольору, ліпниною та зістареними елементами декору, оригінальними люстрами та оздобленням з натурального дерева.

У меню представлені авторські українські страви, які кухарі закладу готують із натуральних свіжих продуктів локального походження.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 4

ЧАС РОБОТИ: з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 068 20 68 888, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН JARDIN

Ресторан Jardin.Ресторан Jardin. Фото: tomato.ua

Ресторан у прованському стилі та з франко-італійським меню. Заклад знаходиться в Міському саду. У меню страви з морепродуктів, свіжих устриць та риби, класичні стейки на грилі. Є винна карта з колекційними марками вин Італії, Франції, Іспанії, Чилі. Вибрати вина допомагає сомельє.

В інтер'єрі переважає стиль Прованс: пастельні кремові відтінки, різьблені меблі зі світлих порід дерева, оригінальні скатертини із квітковим принтом, штори з дорогого текстилю з рослинним орнаментом.

АДРЕСА: вулиця Гаванна, 10

ЧАС РОБОТИ: щодня з 12:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 048 70 01 471, Facebook

РЕСТОРАН YUG

Ресторан YUG.Ресторан YUG. Фото: mayertrade.com.ua

Заклад, в якому можна скуштувати страви локальної та середземноморської кухонь. У меню ресторану є дари моря, соковите м'ясо Грузії, традиції Балкан, яскраві уподобання Грузії, а також найкращі аромати Італії та Півдня Франції. До того ж, тут можна скуштувати страви, приготовані на хоспері, мангалі, аргентинському грилі або тандирі. Піцу та хліб в YUG печуть виключно у дров'яній печі.

В алкогольній карті закладу представлено широкий вибір вин.

З панорамних вікон у всіх залах відкривається чудовий краєвид на море. Ресторан оформлений в еклектичному стилі з величезним переважанням нео-лофта. Інтер'єр розбавлений яскравими деталями, наприклад, бірюзовою акцентною плиткою на барній стійці та плетеними авторськими світильниками.

АДРЕСА: Маячний провулок, 15

ЧАС РОБОТИ: з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +380 68 50 45 000, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН U

Ресторан U.Фото: facebook.com/urestaurant.about.uРесторан U.Фото: facebook.com/urestaurant.about.u

Ресторан сучасної української кухні. Інтер'єр триповерхового закладу виконаний у мінімалістичному стилі із вкрапленнями традиційного декору та орнаментів.

У меню популярні українські, одеські та європейські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. З напоїв у ресторані є міцний алкоголь та пиво, а також ряд авторських настоянок таких як медовуха, хріновуха, настоянка на вишні та полуниці.

АДРЕСА: вулиця Грецька, 1А

ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 23:00

КОНТАКТИ: Facebook

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах