Плаваємо та оздоровлюємося: де в Одесі можна відвідати басейн

Плаваємо та оздоровлюємося: де в Одесі можна відвідати басейн.

Плаваємо та оздоровлюємося: де в Одесі можна відвідати басейн. Фото: sovinyon-aqua.com.ua

Дозвілля та їжа
22 лютого 13:12

Заняття плаванням сприяють звільненню від зайвих кілограмів, зміцненню здоров'я та відновленню організму після травм, а також допомагають запобігти застійним явищам у легенях та позитивно впливають на серцево-судинну систему.

Vgorode дізнався, де в Одесі можна поплавати в басейні і скільки це коштує.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БАСЕЙН У СПОРТИВНОМУ КЛУБІ FITNESS STADIUM

Басейн у Fitness Stadium.Басейн у Fitness Stadium. Фото: facebook.com/fitnessstadium.club

У 25-метровому басейні є дві доріжки для плавання, зона для дітей, хамам, лазня та бар-ресторан. Тут постійно проводяться заняття з аквааеробіки. Також дітей та дорослих запрошують на індивідуальні тренування. Під час проведення занять з аквааеробіки у басейні створюють особливу атмосферу за допомогою світлового шоу та запальної музики.

Адреса: стадіон "Чорноморець" вул. Маразлієвська, 1

Ціни: гостьовий візит – 700 гривень, заняття аквааеробікою – 1 400 гривень (вісім занять) та 1 700 гривень (12 занять), абонемент на місяць – 2 380 гривень, абонемент на три місяці – 7 560 гривень, абонемент на півроку – 14 280 гривень

Контакти: +38 048 70 17 272, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У СПА-КОМПЛЕКСІ AQUA PARADISE

Басейн в Aqua Paradise.Басейн в Aqua Paradise. Фото: sovinyon-aqua.com.ua

Басейн завглибшки 2,5 метра і довжиною 25 метрів облаштований чотирма плавальними доріжками. Тут акватренажери та водоспад, що виконує функцію водного масажу, а також постійно підтримується температура води +28 С, що комфортно як для дітей віком від одного року, так і для людей похилого віку.

Адреса: спа-центр Aqua Paradise, житловий масив "Совіньйон", провулок Южносанаторний, 2

Ціни: банно-басейний комплекс (басейн, римська сауна та інфрачервона кабінка) на весь день – з понеділка по середу 650 гривень за особу (для дітей до п'яти років 200 гривень, для дітей з п'яти до дванадцяти років 520 гривень), з четверга по неділю та у святкові дні 750 гривень за особу (для дітей до п'яти років 200 гривень, для дітей з п'яти до дванадцяти років 600 гривень); оренда рушника – 70 гривень, оренда халата – 100 гривень, капці можна купити за 120 гривень

Контакти: +38 063 69 21 699, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН В "АКАДЕМІЇ СПОРТУ"

Басейн в "Академії спорту".Басейн в "Академії спорту". Фото: facebook.com/academy.of.sports.odessa

Басейн на території спортивного комплексу має довжину 25 метрів та двометрову глибину. Воду в басейні очищають за допомогою ламп фотокаталетичного очищення та гіпохлориту натрію. У басейні постійно підтримують температуру воду на рівні +27–28°C, а у приміщенні – +29–30°C. По всьому периметру басейну та в роздягальнях встановлені підлоги з підігрівом. Приходити на тренування потрібно з плавками або купальником, шапочкою та окулярами для плавання, засобами для миття в душі, змінним взуттям, капцями для душу та рушником. Для першого відвідування також знадобиться довідка від педіатра.

Адреса: спорткомплекс "Академія спорту", Дальницьке шосе, 2

Ціни: вільне відвідування (разове заняття): разове відвідування – 250 гривень, вільне відвідування соціальне – 130 гривень, сімейна пара (два дорослі) – 400 гривень, сімейний 1+1 (одна доросла та одна дитина) – 380 гривень, сімейний 1+2 (одна доросла та дві дитини) – 430 гривень, сімейний 2+1 (дві дорослі та одна дитина) – 500 гривень, сімейний 2+2 (дві дорослі та дві дитини) – 550 гривень; дитячі групи (разове заняття): груповий басейн – 180 гривень, груповий басейн соціальний – 130 гривень, соціальний басейн + сухе тренування – 250 гривень, басейн + сухе тренування соціальний – 170 гривень, персональне заняття – 380 гривень, персональне заняття з тренером у воді – 490 гривень. Вартість десяти відвідувань басейну для однієї особи коштуватиме від 1 100 до 1 950 гривень, а для сім'ї – від 3 500 до 4 900 гривень. Десять дитячих занять коштуватимуть від 1 100 до 2 000 гривень.

Контакти: +38 048 70 53 388, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У СПА-ЦЕНТРІ "ФОРМУЛА"

Басейн у спа-центрі "Формула".Басейн у спа-центрі "Формула". Фото: facebook.com/formula.wellness

У басейні довжиною 25 метрів і шириною десять метрів є сольова система очищення води і постійно підтримується комфортна для плавання температура +29°C. За допомогою занять у басейні можна не тільки покращити фізичну форму, але й позбавитися болю в спині та суглобах. Тренування проводять професійні інструктори з плавання.

Адреса: Fitness & Wellness центр "Формула", провулок Чайковського, 12

Ціни: гостьовий візит на день (фітнес + фінська суха та волога римська парна) коштує 800 гривень. Також можна придбати абонемент Gold або Premium на строк від трьох місяців до року (Gold коштує від 13 000 гривень, а Premium – від 15 000 гривень), до яких входять не лише відвідування басейну, а й інші послуги, зокрема аквааеробіка, турецька лазня та фінська сауна.

Контакти: +38 048 71 00 301, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У ЦЕНТРІ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я ARK SPA PALACE

Басейн в Ark Spa Place.Басейн в Ark Spa Place. Фото: facebook.com/ArkSpaPalace

У басейні завдовжки 25 метрів є підігрів води та безпечні для людини дезінфектори, які не впливають на стан шкіри та волосся.

"Ми дотримуємося всіх санітарних норм: якісно очищаємо воду, уважно дезінфікуємо стіни та інші поверхні. Температура води у басейні підтримується на комфортному для тіла рівні", – йдеться в описі на сайті фітнес-клубу.

Адреса: Ark SPA Palace, вулиця Генуезька, 1А

Ціни: відвідування басейну включено у кожен SPA-візит (ранковий у будні дні – 690 гривень, денний у будні дні – 1 000 гривень, вечірній у будні дні – 850 гривень, на цілий день у будні – 1 390 гривень), візит вихідного дня – 1 550 гривень на весь день

Контакти: +38 048 23 28 328, сайт, Facebook, Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах