FREEDOM JAZZ, Максим Бородін, Тіна Кароль та "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі цього тижня

FREEDOM JAZZ, Максим Бородін, Тіна Кароль та "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі цього тижня.

FREEDOM JAZZ, Максим Бородін, Тіна Кароль та "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Дозвілля та їжа
04 березня 09:52

Вже цього тижня в Одесі виступлять Тіна Кароль, Максим Бородін та Сергій Асафатов, відбудеться концерт Fredoom Jazz та покажуть виставу "Куди я з вами не піду".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ FREEDOM JAZZ

Freedom Jazz.Freedom Jazz. Фото: exclusive.ua

Творчий колектив Freedom jazz girls band виступить в Одесі з музично-танцювальною виставою Freedom Jazz Show.

"Джаз-кабаре – це наша невід'ємна частина, наша візитна картка, як і звичка дивувати нашого улюбленого глядача. Тому для наших шанувальників і тих, хто збирається ними стати, ми, як завжди, готуємо сюрпризи. Це і фрагменти з легендарних світових мюзиклів у фірмовій музичній обгортці від Freedom jazz girls band, і міні-вистава, наповнена тонким жіночим гумором, вишуканим звучанням та неповторним шармом, та світові танцювальні хіти, від яких просто неможливо всидіти на місці!" – кажуть учасниці колективу.

Режисер театралізованого дійства – український режисер-постановник та продюсер Олена Коляденко.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 180 гривень

СТЕНДАП АЛЛИ ВОЛКОВОЇ

Відео: YouTube-канал Алла Волкова

Львівська стендап-комікесса Алла Волкова виступить в Одесі із сольним концертом. Організатори відзначають, що гумор Алли іноді буває жорстким, несподіваним, навіть брудним, зате завжди відрізняється дотепністю. Цього вечора відбуватиметься зйомка імпровізації Алли Волкової на канал "Бродячого стендапу".

Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 березня о 19:30

ВАРТІСТЬ: від 250 до 990 гривень

КОНЦЕРТ DOROFEEVA

Відео: YouTube-канал DOROFEEVA

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва виступить в Одесі із новою концертною програмою. Протягом десяти років, з 2010 по 2020 рік, Надя була учасницею дуету "Время и Стекло", проте з листопада 2020 року почала сольну кар'єру під псевдонімом Dorofeeva.

На концерті прозвучать нові пісні DOROFEEVA та треки, які вже стали хітами: "Щоб не було", "Вотсап", "Кохаю, але не зовсім" та інші.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 690 до 5 000 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЛІВОРУЧ ВІД РОЗЛУКИ, НА ПІВНІЧ ВІД ТЕБЕ"

Вистава "Ліворуч від розлуки, на північ від тебе".Вистава "Ліворуч від розлуки, на північ від тебе". Фото: artkvadrat.com

Остросімейна трагікомедія на один акт. У сімейній парі, яка вже вісім років одружена, жінка хоче інтима, а ось чоловік – не дуже. Залишається лише з'ясувати: хто ж винний і що з цим робити. Історія, підглянута в одній родині, і починається, і закінчується як побутова комедія, проте, щоб не спойлерити, всі подробиці сюжету організатори не розкривають.

Протягом вистави глядачі дізнаються: чим сімейне життя відрізняється від "Гри престолів", чому декабристи – погані чоловіки, як не потрібно реєструватися на сайті знайомств, що означає слово "жиголетта" і як любити так, щоб не зробити боляче.

В ролях:

  • Чоловік – Сергій Федорчук;
  • Дружина – Ірина Гатун;
  • Подруга – Ольга Гриценко.

А ще на сцену вийде Ксенія Хижняк, але яку роль вона зіграє організатори не кажуть, щоби не розкривати всі карти одразу.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МУЖИКИ НЕ ТАНЦЮЮТЬ СТРИПТИЗ"

Вистава "Мужики не танцюють стриптиз".Вистава "Мужики не танцюють стриптиз". Фото: odesa.internet-bilet.ua

Історія про чоловічу авантюру та не зовсім чоловічу професію. Персонажі історії — різні люди: бандит, збанкрутілий бізнесмен, офіцер спецназу і музикант. Об'єднує цих різних людей загальна проблема – відсутність роботи та грошей. Останнім рятівним варіантом для них стає елітне чоловіче стриптиз-шоу. Досвіду в героїв немає, бажання набути такого досвіду – теж, проте спроба – не катування, тому чоловіки все-таки наважуються ризикнути та спробувати. Ну а щоб дізнатися, що ж з цього вийшло, потрібно подивитися виставу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 6 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КОНЦЕРТ МАКСИМА БОРОДІНА

Відео: YouTube-канал Максим Бородін

Максим Бородін, який пройшов шлях від вуличного музиканта до автора та виконавця головного хіта 2023 року "Якбі не ти", виступить в Одесі з концертом на біс.

Цього вечора музикант виконає свої найкращі композиції "Якби не ти", "Чайка", "Скажи мені", "Моя країна", а також авторські версії популярних українських пісень.

Максим Бородін – талановитий співак та музикант, півфіналіст проєкту "Голос країни-12", де йому вдалося повернути до себе крісла одразу трьох суддів: Святослава Вакарчука, Потапа та Олі Полякової. Виконавець зачаровує гарним тембром та проникливими авторськими піснями, на які його надихає любов до життя та своєї родини. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом із іншими представниками культурного фронту активно підтримує виступами українських захисників та захисниць.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 950 гривень

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ АСАФАТОВА

Відео: YouTube-канал АСАФАТІV

Популярний співак Сергій Асафатов у супроводі бенда виступить в Одесі з фінальним концертом свого всеукраїнського туру. Цього вечора прозвучать відомий TikTok-хіт "Заведу кота", композиції "Море", "Люди ідуть від людей", "Літай", "Гарного дня", "Золото", "Дякую за світанки", "Крим" та інші пісні..

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 7 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 850 гривень

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з феєричною шоу-програмою, в якій поєднуються лірика, мелодійність, сила вокалу, хореографія від Дмитра Жука та сучасне екранне шоу.

Окрім пісень, які вже стали хітами, Тіна виконає нову романтичну композицію. На бек-вокалі цього вечора будуть Марко Квітка та Нікіта Ломакін.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 900 до 4 000 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КУДИ Я З ВАМИ НЕ ПІДУ"

Вистава "Куди я з вами не піду".Вистава "Куди я з вами не піду". Фото: exclusive.ua

Лірична комедія за мотивами п'єси Михайла Хейфеца "Надвечір‘я з rock-n-roll-om".

Чи зможуть перетнутися два світи: чоловіки та жінки? Чи вдасться їм досягти порозуміння? Чи можливо за повної відсутності ритму та слуху відчути серце одне одного?

В основі сюжету стосунки двох самотніх, але чудових людей. Вони приходять на заняття до танцювальної школи, щоб нібито освоїти техніку рок-н-ролу, а насправді знайти собі коло спілкування. Але ось невдача: в обох немає слуху та почуття ритму, тож із танцями нічого не виходить. Він кидає заняття і сидить на самоті вдома. Вона приходить до нього в гості, щоб повернути до класу. Тут і починається найцікавіше: герої, незважаючи на постійні сварки, непорозуміння та спроби вразити партнера, повільно, але вірно прив'язуються один до одного. Напевно, так і виникає кохання, яке може спіткати людину в будь-якому віці.

Режисер-постановник – Григорій Мане (Франція). Сценограф та художник по костюмах – Ірина Горшкова. Хореограф – Антон Вахліовський. Автор ідеї та переклад на українську – Олександр Литовченко.

В ролях:

  • Вона – заслужена артистка України Ірина Мельник;
  • Він – Народний артист України Анатолій Ященко.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

РОМАНТИЧНИЙ ДЖАЗ ПРИ СВІЧКАХ. НОВА ПРОГРАМА

В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках.В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках. Фото ілюстративне: pexels.com

Джазовий колектив Вадима Бессараба виступить в одному з найкрасивіших залів Одеси з концертом при свічках. Організатори відзначають, що цей захід – можливість розглянути межі сучасного авторського джазу з келихом у руці та під мерехтіння полум'я свічок.

На сцену цього вечора вийдуть:

  • Ольга Леоненко – ведуча, вокал, бандура;
  • Анастасія Кайряк – скрипка;
  • Інна Федосєєва – скрипка;
  • Наталія Колесник – альт;
  • Оксана Шагова – віолончель;
  • Віктор Глушенко – контрабас;
  • Віталій Безюльов – саксофон;
  • Ігор Семьонов – ударні;
  • Вадим Бессараб – аранжування, рояль.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 20:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 гривень

КОНЦЕРТ HARDY ORCHESTRA

Hardy Orchestra.Hardy Orchestra. Фото: moemisto.ua

Концертна програма I Love Rock'n'Roll. Цього вечора у виконанні Hardy Orchestra прозвучать хіти Metallica, Rammstein, Queen, Scorpions, AC/DC та Kiss.

Симфонічний рок-оркестр Hardy Orchestra – один із небагатьох одеських колективів, який може похвалитися професійним виконанням музики культових рок-гуртів. Диригент – Олексій Андрійчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 990 гривень

КОНЦЕРТ ВОЛОДИМИРА КАРАФЕТОВА

Відео: YouTube-канал Володимир Карафетов

Автор та виконавець Володимир Карафетов виступить в Одесі з новою концертною програмою "Любов між нами". Більшість пісень цього музиканта належать до стилю шансон. Цього вечора прозвучать і добре знайомі, і нові композиції.

Частину коштів від продажу квитків спрямують на потреби спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони "АРТАН".

ДЕ: Art Hall, Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 4 000 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах