В ОВА розповіли про те, яким буде пляжний сезон 2024 року в Одесі

В ОВА розповіли про те, яким буде пляжний сезон 2024 року в Одесі.

В ОВА розповіли про те, яким буде пляжний сезон 2024 року в Одесі. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

Дозвілля та їжа
25 березня 10:25

В Одесі обіцяють зробити все можливе, щоб організувати безпечний відпочинок на пляжах, якщо військова та погодна ситуація буде сприятливою. Про це заявив голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у своєму інтерв'ю виданню "Главком".

Кіпер підкреслив, що попередньо підготувалися до цього сезону так само врівноважено, як і минулого року. У 2023 році пляжі були відкриті у серпні, коли рівень води було відпущено після підриву греблі Херсонської ГЕС. Але влада розуміла, що не зможе зупинити потік туристів, який тоді перетікав до Одеси. Тож було відкрито шість пляжів. Їх постійно перевіряли та запрошували на них родини військових для оздоровлення. Оскільки ці пляжі розташовані неподалік укриттів, вони вважалися безпечними.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Одеської військової адміністрації зазначив, що складно утримувати мешканців великого міста від відвідування моря. Однак, якщо цього року будуть створені умови для відпочинку на морі, влада зробить усе можливе, щоб забезпечити безпеку громадян.

У самій Одесі не було випадків загибелі людей через міни.

"Були випадки в області, за містом, у закритих необстежених зонах, на закритих пляжах. Знаю, що поблизу Затоки був випадок, коли з Донбасу приїхали люди, пішли купатися і справді там вибухнули. Але це був випадок на закритому для купання пляжі, який ніхто не обстежив", – пояснив Кіпер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах