Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька" та концерт MONATIK: куди піти в Одесі наступного тижня

Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька" та концерт MONATIK: куди піти в Одесі наступного тижня.

Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька" та концерт MONATIK: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: planetofhotels.com

Дозвілля та їжа
19 травня 22:25

Найближчими будніми днями в Одесі покажуть вистави "Здрастуйте, я ваша тітонька" та "Дорослі забави", виступить MONATIK і відбудеться великий стендап-концерт.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ДОРОСЛІ ЗАБАВИ"

Вистава Вистава

Вистава з кількох комічно-ліричних історій. За словами організаторів, це сцени з нашого життя, тому кожен із глядачів зможе впізнати у цих оповіданнях себе чи своїх знайомих. У ролях: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Володимир Ямненко, Антон Вахліовський та Інна Приходько.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 900 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗДРАВУЙТЕ, Я ВАША ТІТОНЬКА"

Вистава "Здравстуйте, я ваша тітонька".Вистава "Здравстуйте, я ваша тітонька". Фото: exclusive.ua

Комедія за сюжетом знаменитої п'єси Брендона Томаса "Тітонька Чарлея". Студенти з Оксфорда Джек і Чарлі намагаються будь-яким способом освідчитись у почуттях своїм коханим Кітті та Енні, які наступного дня у супроводі примхливого дядька Спетлайга мають їхати на літо до Шотландії. У той же час Чарлі отримує телеграму з Бразилії від своєї тітоньки-мільйонерки донни Люції д'Альвадорец. Жінка повідомляє, що незабаром приїде. Все йде за планом: сніданок, багата тітонька, зізнання. Але тут чергова телеграма руйнує всі плани: донна Люція відкладає свій приїзд на невизначений термін, а освідчення без тітоньки стає неможливим.

Ситуацію Джека та Чарлі рятує їхній приятель, лорд Френкерт Баберлей, тобто Бабс, який випадково демонструє себе в жіночій сукні для ролі "старенької" зі спектаклю одного домашнього театру. Обставини змушують дотепного Бабса зіграти роль милої тітоньки Люції д'Альвадорец із Бразилії, допомогти юнакам одружитися, ще й спокусити обох чоловіків – нестерпного дядька Спетлайга та полковника Френсіса Чеснея. Вибухова суміш тонкого англійського гумору, ефект перевдягання та дивовижного перетворення змушують головних героїв вистави щохвилини вигадувати та викручуватись у найдивовижніших обставинах. І все було б добре, якби не раптовий приїзд справжньої тітоньки Чарлі…

У ролях: Христина Синельник, Анатолій Гнатюк, Олексій Вертинський, Микита Слободенюк, Христина Комарова, Марина Ейсмонт, Ксенія Вертинська, Артур Пісковський, Владислав Дмитрук, Данило Маржець.

Режисер-постановник – В'ячеслав Жила.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 980 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА"

Відео: YouTube-канал "Український сучасний театр"

Прем'єра вистави Сучасного українського театру з однойменної сатирично-фантастичної повісті Григорія Квітки-Основ'яненка в постановці Дмитра Рачковського. Пригоди сотника Забрьохи та писаря Пістряка сповнені дотепними жартами та містичними подіями, а кумедні прізвища конотопських відьом точно викличуть у глядачів посмішку. Це історія про самодурство та вимагання, які можуть зіпсувати будь-яку справу. Ну, а висновки про те, чи є такі проблеми в сучасній Україні, кожен глядач зможе зробити сам.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 21 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КОНЦЕРТ КАМЕРНОГО ТРІО "ТАР"

Валентина Кириченко.Валентина Кириченко. Фото: concert.ua

Музична програма "Від соло до квартету" у виконанні камерного тріо "Тар". На сцену цього вечора вийдуть лауреатки міжнародних конкурсів Юлія Олексій (фортепіано) та Олена Хорошавіна (гітара), а також заслужена артистка України Валентина Кириченко (домра). Ведуча – заслужена працівниця культури України, лектор-музикознавець Ганна Розен.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 22 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ФАНТАСТИЧНА ПЛУТАНИНА"

Зал театру Музкомедії.Зал театру Музкомедії. Фото: naslavy.com.ua

Прем'єра комедійної вистави за п'єсою Елберта Ремсдела Ґерні. Ця історія – ще одна варіація на тему любовного трикутника. Ось тільки одна із складових цього трикутника собака Сільвія, яку Грег приносить додому і вирішує залишити, незважаючи на протести своєї дружини Кейт. У результаті між головним героєм та його дружиною спалахує конфлікт. Чоловікові можна лише поспівчувати, адже вибирати між коханою дружиною та коханим собакою – завдання не з приємних...

"Фантастична плутанина" – вже друга режисерська робота заслуженого артиста України Олександра Щесняка на сцені "на висоті". Сцена на висоті – глядацький майданчик, який розташований на 17-метровій висоті над рівнем великої сцени. Підйом відбувається пішки на третій поверх із глядацької або шостий поверх зі службового боку театру.

На сцені "на висоті" глядач не побачить ні звичної театральної завіси, ні оркестру, ні балету, ні хору. Тільки мінімум дійових осіб, декорацій, реквізиту, музичного супроводу та художнього світла, натомість кожен присутній зможе відчути себе частиною театрального дійства.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 23 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 50 до 400 гривень

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП-КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал "Бродячий Стендап"

Досвідчені стендап-коміки зберуться, щоб подарувати глядачам вечір гумору та гарного настрою. У програмі виступу Діми Носова, Данила Кухаря, Богдана Богаченка, Паші Пінчука та Микити Трафанділова.

Захід призначений для глядачів 18+. Частину виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 23 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 750 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БОЛЕРО. ТАНГО ПОЛУМ'Я ТА ЛЬОДУ"

Вистава "Болеро. Танго полум'я та льоду".Вистава "Болеро. Танго полум'я та льоду". Фото: culturemeter.od.ua

Дві балетні вистави протягом одного вечора. У програмі: балет на одну дію "Болеро" Моріса Равеля (хореографія та лібрето Георгія Ковтуна) та танго-вистава "Танго полум'я та льоду" від авторської групи Одеської опери.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 24 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 600 гривень

КОНЦЕРТ MONATIK

Відео: YouTube-канал MONATIK

На відкритті літнього сезону в Ibiza Beach Club виступить український співак, танцюрист, хореограф, автор пісень та композитор, заслужений артист України – MONATIK.

Прибуток від заходу перерахують до медичної установи Одеси на адресну допомогу пораненим військовим.

ДЕ: Ibiza Beach Club, пляж Аркадія, 2

КОЛИ: 24 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 2 500 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах