Концерти Максима Бородіна та "Без обмежень": 20 найяскравіших заходів червня в Одесі

Концерти Максима Бородіна та "Без обмежень": 20 найяскравіших заходів червня в Одесі.

Концерти Максима Бородіна та "Без обмежень": 20 найяскравіших заходів червня в Одесі. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
01 червня 19:10

Найближчого місяця в Одесі виступлять DANTES та GOLUBENKO, оркестр НАОНІ, гурти "Без Обмежень" та "Один в каноє", покажуть вистави "Холодне серце", «Поїзд "Одеса-мама"» та "37 листівок", відбудеться Велике наукове шоу.

Vgorode склав добірку найяскравіших заходів, що відбудуться в Одесі протягом червня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВЕЛИКЕ НАУКОВЕ ШОУ

Велике наукове шоу.Велике наукове шоу. Фото ілюстративне: odesa.karabas.com

Яскрава, пізнавальна та незвичайна дитяча вистава із захоплюючими та неповторними науковими дослідами та експериментами, великими надувними декораціями та дивовижними чудесами.

"Величезні цукерки, літаючі предмети, наукові бульбашки, найхолодніший вулкан на планеті і справжні чудеса з підручних матеріалів захоплюють глядачів та учасників шоу! І все це в компанії яскравих, харизматичних, невгамовних та трохи божевільних ведучих, які із задоволенням діляться наукою, жартами", – описують цей захід організатори.

ДЕ: BEIT GRAND, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 1 червня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ХОЛОДНЕ СЕРЦЕ"

Відео: YouTube-канал MadeInOdessa

Грандіозна вистава від продюсерського центру Made in Odessa за мотивами мультфільму студії Walt Disney.

"Холодне серце" – це яскраве, захоплююче та унікальне шоу для всієї родини. Глядачі побачать масштабну виставу з неймовірними пригодами понад 40 персонажів на сцені, яскравими декораціями та костюмами, музикою, вогняним шоу, акробатичними трюками, сучасною хореографією, а також чудесами у вигляді спецефектів та інтерактивних моментів.

Постановка має успіх не лише в Україні, а й за кордоном. Проєкт "Холодне серце" та його учасники отримали сертифікати подяки на фестивалі Sharjah Children's Reading Festival, 9th Edition та запрошення на гастролі в інші країни світу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 червня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 550 гривень

КОНЦЕРТ LAUD

Відео: YouTube-канал LAUD

Молодий український виконавець, композитор, фіналіст вокального проєкту "Голос країни", учасник Національного відбору "Євробачення" – LAUD – презентує в Одесі свій новий альбом "Пробудження". Також цього вечора прозвучать вже знайомі романтичні композиції, зокрема "Два дні" та "Вигадав".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 6 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

КОНЦЕРТ DANTES

Молодий український виконавець DANTES виступить в Одесі, Миколаєві та Дніпрі. У програмі вже відомі пісні "Чуєш", "Кити", "Оля" та інші.

Творчий шлях музиканта розпочався понад 15 років тому. У 2008 році він разом із Вадимом Олійником переміг у проєкті "Фабрика зірок – 2", після чого до 2015 року виступав у складі дуету "ДіО.фільми". DANTES реалізував себе не лише як виконавець, а й як ведучий різних телевізійних програм. Також у 2015 році він був тренером дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

У 2019 році DANTES після деякої перерви в музичній кар'єрі повернувся на сцену, випустивши пісню "Тепер тобі 30", а у 2021 році вийшов його перший сольний альбом "Твоя улюблена музика". У 2022 році співак випустив сингли "Обійми", Not a refugee, "Тільки ми", а у 2023 році – сингл "Чуєш" та другий сольний альбом "КИТИ", до якого увійшли нові треки "Чуєш", "Кити", " Ми не один народ", "Бути з тобою", "Колискова" та переклад синглів "Дівчина Оля", "Саша", "Сумні танці".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1 350 гривень

КОНЦЕРТ ОРКЕСТРУ НАОНІ

Відео: YouTube-канал Радіо Байрактар

НАОНІ представить нову програму "Гуц and Roll. Найкращі інструментальні хіти сучасних композиторів".

"У вас є унікальна можливість почути твори сучасних українських композиторів, написані у стилі джаз, рок та фолк. А ще музиканти підготували нові аранжування улюблених народних пісень. "Гуцулка Ксеня" та "Ой, у лузі червона калина" – це лише кілька позицій двогодинної концертної програми, яка здивує своєю експресією", – кажуть організатори.

НАОНІ сім разів перемагав у шоу "Битва оркестрів" не лише в Україні, а й за її межами. Народна інструментальна музика для НАОНІ – це не межа, а лише початок. Колектив виконує музику інших народів світу, класичні та популярні твори, саундтреки до кінокартин. За плечима музикантів чимало сучасних несподіваних проєктів та співпраця із зірковими артистами, зокрема, ONUKA, Олегом Скрипкою, Русланою та Джамалою.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 480 до 1 180 гривень

ЦИРКОВЕ ШОУ ALICE

В Одесі відбудеться циркове шоу Alice.В Одесі відбудеться циркове шоу Alice. Фото ілюстративне: tochka.net

Історія героїні Льюїса Керрола Аліси оживе на сцені Музкомедії. У постановці поєднуються фантасмагоричні образи, несподівані візуальні ефекти та складні трюки на унікальному цирковому реквізиті.

"Незабутня атмосфера чарівництва та філігранна техніка артистів подарують неповторні емоції та спогади", – запевняють організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 11 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 690 гривень

СПЕКТАКЛЬ «ПОЇЗД "ОДЕСА-МАМА"»

Вистава «Поїзд "Одеса-мама"».Вистава «Поїзд "Одеса-мама"». Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Присвячена пам'яті Руслани Писанки вистава за участю легендарних акторів Олега Філімонова та Віктора Андрієнка.

У купе поїзда зустрічаються чоловік та жінка. Він - мамин синочок, вічний холостяк, який не може й кроку ступити без мами. Вона – темпераментна красуня та справжня українка. На перший погляд все просто, проте фінал цієї історії змусить глядачів не тільки сміятися, а й плакати.

"Додайте сюди талановиту гру улюблених акторів, драматургію визнаних майстрів гумору – і приголомшливий коктейль емоцій та вражень готовий", – кажуть організатори.

Режисер: Ігор Славінський. У ролях: Олег Філімонов, Анастасія Борисова, Віктор Андрієнко.

Драматургія: Олександр Тарасуль, Євген Хаїт, Віктор Явник.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 12 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

КОНЦЕРТ НАТАЛІЇ МОГИЛЕВСЬКОЇ

Відео: YouTube-канал Наталія Могилевська

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська виступить в Одесі з великою концертною програмою із золотих хітів та пісень нового альбому.

Цього вечора прозвучать і давно знайомі глядачам композиції "Відірватись від землі", "Відправила message", "Ти мені не даєш", і роботи з нового позитивного альбому: "Під ковдрою", "Я повертаюсь", "Коханий – позивний", "Давай зустрінемо Різдво вдома", "Я вдома", "Ми будем стояти", "Одне велике серце" та інші.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 590 до 1 500 гривень

CABARET SHOW "ВІЛЬНІ"

В Одесі відбудеться кабаре-шоу.В Одесі відбудеться кабаре-шоу. Фото ілюстративне: vinnychany.info

Велика прем'єра українського кабаре від Харківського незалежного музичного театру "057". Організатори відзначають, що ця вистава зітре кордони між сценою та глядачами. Присутні зможуть опинитися в центрі подій, потанцювати разом із артистами, послухати їхні розмови та навіть вплинути на сюжет.

Режисер – Олександра Блінкова. Сценарист – Марина Осипова. Хореограф - Юлія Помазан.

Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Дрес-код – black tie (вечірній). Вистава триватиме півтори години.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 14 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 590 до 1 100 гривень

ЦИГАНСЬКЕ ШОУ GYPSY FIRE

В Одесі відбудеться циганське шоу Gypsy Fire.В Одесі відбудеться циганське шоу Gypsy Fire. Фото ілюстративне: karabas.com

Самобутнє етнічне шоу, якому немає аналогів в Україні. Організатори зазначають, що це постановка із запальними танцями та піснями, а історію, яку розкажуть артисти, пережив кожен українець. У глядачів буде привід і посміятися, і поплакати.

ДЕ: Міжнародна академічна школа "Одеса" (МАШО), вул. Академічна, 30

КОЛИ: 15 червня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "37 ЛИСТІВОК"

Вистава "37 листівок".Вистава "37 листівок". Фото: exclusive.ua

Вистава в жанрі драмеді за п'єсою Майкла МакКівера. Це історія про сім'ю Саттон, яка живе у своїй власній реальності. Після восьми років подорожей за кордоном їхній син Айвері повертається додому, щоб познайомити родичів зі своєю нареченою. Хлопець очікує побачити вдома рідних та відчути домашнє тепло, проте не все так комфортно, як пам'ятає Айвері. Як не дивно, мама і тато не помічають усього божевілля, що коїться навколо. Можна знову повернутись додому, просто ніколи не знаєш, що там знайдеш...

В ролях:

  • Айвері Саттон – Олег Гоцуляк;
  • Евелін Саттон – Леся Самаєва;
  • Стенфорд Пі Саттон (батько) – Костянтин Корецький;
  • Естер (тітонька) – Тетяна Круліковська;
  • Нана (бабуся) – Світлана Золотько;
  • Джиліан Мур – Анастасія Король.

Вистава з антрактом триває дві години 20 хвилин.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ NAZVA

Відео: YouTube-канал "Дім культури NAZVA"

Галицько-донбаський колектив уперше виступить в Одесі. Гурт з'явився у Львові у 2019 році і досить швидко став популярним. Творчість NAZVA – це музика у стилі етно-арт-хаос. Після виходу дебютного альбому колектив виборов перше місце в українському топі Shazam із синглом "Сіґеле-міґеле". Цей трек протягом місяця набрав понад чотири мільйони прослуховувань на YouTube. У своїх виступах музиканти використовують такі інструменти як контрабас, альт, клавіші та флор-том. Цього року колектив NAZVA став фіналістом Національного відбору "Євробачення-2024".

На концерті в Одесі гурт виконає і відомі хіти "Сіґеле-міґеле", Slavic English, "На дно", "Тихо-тихо", і пісні з нового альбому "ГУРМА".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 19 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 900 гривень

КОНЦЕРТ ВЄРКИ СЕРДЮЧКИ

Відео: YouTube-канал VERKA SERDUCHKA OFFICIAL

Андрій Данилко, відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, виступить в Одесі із програмою з найкращих хітів. Прибуток від заходу в рамках благодійної ініціативи "Допомагаємо разом" перерахують на адресну допомогу пораненим військовослужбовцям.

ДЕ: Ibiza Beach Club, пляж Аркадія, 2

КОЛИ: 21 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 2 500 гривень

МЮЗИКЛ "КНЯГИНЯ ОЛЬГА"

Мюзикл "Княгиня Ольга".Мюзикл "Княгиня Ольга". Фото: concert.ua

Драматичний та видовищний мюзикл, в основі якого одна з найбільш захоплюючих та драматичних історій Х століття.

Княгиня Ольга – мудра, сильна, харизматична особистість зі сторінок української історії. Існує кілька версій її походження, проте жодна не була на 100% підтверджена науково.

Учасник "Х-Фактор" режисер Денис Рудий давно захоплювався історією княгині Ольги, тому радо скористався шансом втілити свою творчу ідею. Масштабний художній задум вдалося реалізувати за допомогою сучасних концертних технологій, стилізованих костюмів, що відображають історичну епоху, та великої кількості професійних акторів-вокалістів.

"Тут є все: народні гуляння, обряди, розкішні маєтки, містичний світ Наві та справжнє поле бою. Все це разом із неймовірними декораціями занурить глядача в дивовижну історію кохання, мужності та стійкості безумовно великої жінки", – кажуть організатори.

Композитор: Денис Аксьонов. Вірші: Ольга Сєдова. Режисер та художник-постановник: Денис Рудий. Хореографи: Аліна Троянська та Геннадій Цвітков.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 1 250 гривень

ПОЕТИЧНИЙ ВЕЧІР ЮРІЯ ІЗДРИКА

Відео: YouTube-канал CHV.TV

Відомий український письменник Юрій Іздрик презентує в Одесі програму з найкращих творів. Талановитого автора сьогодні називають культовим, а його вірші сповнені життєвої мудрості та філософії.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

КОНЦЕРТ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

У рамках туру "Разом до Перемоги" найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – виступлять в Одесі.

Музиканти представлять велику концертну програму з новими піснями та перевіреними часом хітами. Цього вечора прозвучать "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Вільні люди", "Героям" та багато інших композицій, які уособлюють усю силу духу та красу українського народу.

"Без Обмежень" сьогодні можна назвати народним рок-гуртом країни. Виступи колективу вже багато років збирають повні зали, а пісні відрізняються мільйонними прослуховуваннями на просторах найпопулярніших музичних платформ. За час повномасштабної війни команда Сергія Танчинця зіграла десятки благодійних концертів в Україні й за кордоном і продовжує докладати максимальних зусиль для підтримки наших воїнів та всіх українців.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 2 800 гривень

КОНЦЕРТ GOLUBENKO

Відео: YouTube-канал Golubenko

Молодий виконавець, який нещодавно увірвався до українського шоу-бізнесу, виступить в Одесі з концертною програмою з найкращих композицій.

Golubenko (справжнє ім'я Давид Голубенко) – 19-річний саундпродюсер, звукоінженер та репер із Вінниці. Музичну кар'єру він розпочав у травні 2022 року. Тоді ж завдяки треку "Знову" завоював першу хвилю популярності.

На концерті в Одесі Golubenko виконає "Холодна весна", "Дотики", "Мила", "Просто", "Якби ти була піснею", "Не шукай", "Сентиментальність" та інші хіти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 550 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ОДИН В КАНОЕ"

Відео: YouTube-канал "Один в каное"

Львівський інді-колектив виконає в Одесі свої найкращі хіти, зокрема "Один в полі воїн", "Човен", "У мене немає дому". Захід благодійний: глядачі зможуть приєднатися до збору коштів на катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 27 червня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 360 до 1 150 гривень

КОНЦЕРТ МАКСИМА БОРОДІНА

Відео: YouTube-канал Максим Бородін

Максим Бородін, який пройшов шлях від вуличного музиканта до автора та виконавця головного хіта 2023 року "Якби не ти", виступить в Одесі. Цього вечора музикант виконає свої найкращі композиції "Якби не ти", "Чайка", "Скажи мені", "Моя країна", а також авторські версії популярних українських пісень.

Максим Бородін – талановитий співак та музикант, півфіналіст проєкту "Голос країни-12", де йому вдалося повернути до себе крісла одразу трьох суддів: Святослава Вакарчука, Потапа та Олі Полякової. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом із іншими представниками культурного фронту активно підтримує виступами українських захисників та захисниць.

ДЕ: ITAKA Beach Resort & Night Club, пляж Аркадія, 4

КОЛИ: 28 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 700 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НІЧ У ВЕНЕЦІЇ"

В Одесі покажуть спектакль "Ніч у Венеції".В Одесі покажуть спектакль "Ніч у Венеції". Фото ілюстративне: vokrugsveta.ua

Яскрава оперета від "короля вальсу" Йоганна Штрауса. На одеській сцені відбудеться феєричний венеціанський бал-маскарад. В основі сюжету історія егоїстичного герцога Урбіно, який намагається підкорити серце дружини сенатора Барбари. Організатори зазначають, що в цій виставі буде багато любовних пригод та бійок, поєднаються різноманітні мелодії, танці та культурні традиції європейських країн. Оперета прозвучить українською без використання фонограми. Спектакль рекомендовано до перегляду глядачам від десяти років.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 29 та 30 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, куди можна піти в Одесі з дитиною на День захисту дітей, 1 та 2 червня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах