Концерти Максима Бородіна, Golubenko та "Без Обмежень": куди піти в Одесі наступного тижня

Люди на узбережжі.

Люди на узбережжі. Фото ілюстративне: on.od.ua

Дозвілля та їжа
22 червня 15:40

Найближчими будніми днями в Одесі виступлять Максим Бородін" та Golubenko, відбудуться концерти гуртів "Без Обмежень" та "Один в каное", покажуть мюзикл "Княгиня Ольга".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МЮЗИКЛ "КНЯГИНЯ ОЛЬГА"

Мюзикл "Княгиня Ольга".Мюзикл "Княгиня Ольга". Фото: concert.ua

Драматичний та видовищний мюзикл, в основі якого одна з найбільш захоплюючих та драматичних історій Х століття.

Княгиня Ольга – мудра, сильна, харизматична особистість зі сторінок української історії. Існує кілька версій її походження, проте жодна не була на 100% підтверджена науково.

Учасник "Х-Фактор" режисер Денис Рудий давно захоплювався історією княгині Ольги, тому радо скористався шансом втілити свою творчу ідею. Масштабний художній задум вдалося реалізувати за допомогою сучасних концертних технологій, стилізованих костюмів, що відображають історичну епоху, та великої кількості професійних акторів-вокалістів.

"Тут є все: народні гуляння, обряди, розкішні маєтки, містичний світ Наві та справжнє поле бою. Все це разом із неймовірними декораціями занурить глядача в дивовижну історію кохання, мужності та стійкості безумовно великої жінки", – кажуть організатори.

Композитор: Денис Аксьонов. Вірші: Ольга Сєдова. Режисер та художник-постановник: Денис Рудий. Хореографи: Аліна Троянська та Геннадій Цвітков.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 1 250 гривень

ПОЕТИЧНИЙ ВЕЧІР ЮРІЯ ІЗДРИКА

Відео: YouTube-канал CHV.TV

Відомий український письменник Юрій Іздрик презентує в Одесі програму з найкращих творів. Талановитого автора сьогодні називають культовим, а його вірші сповнені життєвої мудрості та філософії.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

КОНЦЕРТ ВАСИЛІЯ БАЙДАКА "СМЕРТЬ, ПАПУГА І ФОРТЕПІАНО" ТА МУЗИКА INGRET

Гуморист Василь Байдак виступить в Одесі з авторським стендапом. Також цього вечора на сцену вийде, щоб виконати чуттєві композиції, Ingret.

Захід призначений для глядачів віком від 14 років. Діти віком до десяти років можуть відвідати концерт безкоштовно, але без надання окремого місця. Вхід для військовослужбовців за наявності посвідчення безкоштовний.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 25 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 790 гривень

КОНЦЕРТ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – виступлять в Одесі.

Музиканти представлять велику концертну програму з новими піснями та перевіреними часом хітами. Цього вечора прозвучать "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Вільні люди", "Героям" та багато інших композицій, які уособлюють усю силу духу та красу українського народу.

"Без Обмежень" сьогодні можна назвати народним рок-гуртом країни. Виступи колективу вже багато років збирають повні зали, а пісні відрізняються мільйонними прослуховуваннями на просторах найпопулярніших музичних платформ. За час повномасштабної війни команда Сергія Танчинця зіграла десятки благодійних концертів в Україні й за кордоном і продовжує докладати максимальних зусиль для підтримки наших воїнів та всіх українців.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 2 800 гривень

КОНЦЕРТ "ТАНГО СВОБОДИ"

Танго.Танго. Фото: operahouse.od.ua

Концертна програма із кращої музики танго. Цього вечора прозвучать твори Астора П'яццоли, Карлоса Гарделя, Рішара Гальяно та українська пісня-танго. На сцену вийдуть інструментальний ансамбль "Одеська камерата", артисти балету та солісти опери.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 26 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 гривень

КОНЦЕРТ GOLUBENKO

Відео: YouTube-канал Golubenko

Молодий виконавець, який нещодавно увірвався до українського шоу-бізнесу, виступить в Одесі з концертною програмою з найкращих композицій.

Golubenko (справжнє ім'я Давид Голубенко) – 19-річний саундпродюсер, звукоінженер та репер із Вінниці. Музичну кар'єру він розпочав у травні 2022 року. Тоді ж завдяки треку "Знову" завоював першу хвилю популярності.

На концерті в Одесі Golubenko виконає "Холодна весна", "Дотики", "Мила", "Просто", "Якби ти була піснею", "Не шукай", "Сентиментальність" та інші хіти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 550 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЕНТОНІ"

Режисер вистави "Ентоні" Олег Школьник.Режисер вистави "Ентоні" Олег Школьник. Фото: dailymotion.com

Прем'єра вистави Олега Школьника.

"Самотність – річ неприємна, а примусова самотність – подвійно. Кожна людина має бути хоч комусь потрібна. Особливо, якщо ця людина талановита, розумна, має загострене почуття власної гідності і хоче бути вільною. Про це наша непроста історія", – кажуть про виставу організатори.

ДЕ: Одеський академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 26 та 28 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ОДИН В КАНОЕ"

Відео: YouTube-канал "Один в каное"

Львівський інді-колектив виконає в Одесі свої найкращі хіти, зокрема "Один в полі воїн", "Човен", "У мене немає дому". Захід благодійний: глядачі зможуть приєднатися до збору коштів на катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 27 червня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 360 до 1 150 гривень

КОНЦЕРТ МАКСИМА БОРОДІНА

Відео: YouTube-канал Максим Бородін

Максим Бородін, який пройшов шлях від вуличного музиканта до автора та виконавця головного хіта 2023 року "Якби не ти", виступить в Одесі. Цього вечора музикант виконає свої найкращі композиції "Якби не ти", "Чайка", "Скажи мені", "Моя країна", а також авторські версії популярних українських пісень.

Максим Бородін – талановитий співак та музикант, півфіналіст проєкту "Голос країни-12", де йому вдалося повернути до себе крісла одразу трьох суддів: Святослава Вакарчука, Потапа та Олі Полякової. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом із іншими представниками культурного фронту активно підтримує виступами українських захисників та захисниць.

ДЕ: ITAKA Beach Resort & Night Club, пляж Аркадія, 4

КОЛИ: 28 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 700 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах