Концерт Сергія Бабкіна та спектакль "Двоє": куди піти в Одесі наступного тижня

Пара на березі моря.

Пара на березі моря. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Дозвілля та їжа
28 липня 16:50

Найближчими будніми днями в Одесі виступить Сергій Бабкін, покажуть балетну постановку "Аліса в Країні Чудес" та спектакль "Двоє".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ БАБКІНА


Відео: YouTube-канал Сергій Бабкін

Сергій Бабкін виступить в Одесі з програмою з найкращих композицій та нових пісень. Упродовж минулого року музикант встиг випустити хіти "Непробивна", "Про дні", "127МА", українську версію пісні "Забери", а також перший із 2018 року повноформатний альбом "Лютій".

Сергій Бабкін постійно виступає із благодійними концертами за кордоном. За понад сотню концертів у десятках країн йому вдалося зібрати понад 400 тисяч євро на допомогу ЗСУ та постраждалим мешканцям Харківської області. Частину коштів, отриманих від концерту в Одесі, також передадуть ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 30 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 990 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ВИСТАВКА "НЕПРОСТА МОЛИТВА ЗА КВІТУЧУ МАГНОЛІЮ"

Відео: YouTube-канал FJ inform

Виставка чорно-білих фотографій Олександра Населенка. Ці знімки були зроблені в період між весною 2022 року та весною 2024 року. Більшість кадрів фотограф зробив на плівкову мильницю "Олімпус", яку купив у секонд-хенді лише за сто гривень. Назва серії фото з'явилася із двох випадкових фраз, почутих автором у двох різних куточках ботанічного саду з квітучими деревами магнолії в перший Великдень після початку повномасштабного вторгнення.

Олександр Населенко – художник із Білгорода-Дністровського Одеської області. Він працює переважно з фотографією та текстом у просторі візуальної антропології, психогеографії та хонтології. За освітою Населенко журналіст. Наразі він є локальним продюсером для європейських та американських ЗМІ, висвітлюючи події, пов'язані з російським вторгненням в Україну.

ДЕ: Одеський національний художній музей, вулиця Софіївська, 5А

КОЛИ: 31 липня, 1 та 2 серпня з 12:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: дорослий квиток – 150 гривень, дитячий квиток – 75 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЕНТОНІ"

Режисер вистави "Ентоні" Олег Школьник.Режисер вистави "Ентоні" Олег Школьник. Фото: dailymotion.com

Вистава Олега Школьника, яка розповідає про проблему самотності та непотрібності людини в суспільстві.

"Самотність – річ неприємна, а примусова самотність – подвійно. Кожна людина має бути хоч комусь потрібна. Особливо, якщо ця людина талановита, розумна, має загострене почуття власної гідності і хоче бути вільною. Про це наша непроста історія", – кажуть про спектакль організатори.

ДЕ: Одеський академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 31 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

БАЛЕТ "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС"

Балет "Аліса в Країні Чудес".Балет "Аліса в Країні Чудес". Фото: concert.ua

Балетна постановка за однойменним твором Льюїса Керролла. Разом із дівчинкою Алісою глядачі вирушать у подорож фантастичним світом, але серед абсурдних подій у цій історії будуть серйозні алюзії, логічні і навіть математичні жарти, а також глибокий філософський підтекст.

Вистава з антрактом триватиме півтори години. У постановці візьмуть участь вихованці балетної студії заслуженої артистки України Світлани Антипової.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 серпня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 340 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ДВОЄ"

Вистава "Двоє".Вистава "Двоє". Фото: tea-atr.com

Мелодраматична історія за мотивами п'єси сучасного американського драматурга Вільяма Гібсона "Двоє на гойдалках". Двоє молодих людей знайшли одне одного. Питання лише одне: чи вдасться їм зберегти відносини, які хиткі, як гойдалка, чи зруйнують їх?

Вистава рекомендована для перегляду глядачам від 15 років. Режисер – Юрій Невгамонний. У ролях: Євгенія Єсьман та Владислав Костика.

ДЕ: Театр на Чайній, провулок Отонівський, 2

КОЛИ: 2 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ LONELY JOHNY & DRAGONFLY

В Одесі виступлять гурти Lonely Johny та DragOnFly.В Одесі виступлять гурти Lonely Johny та DragOnFly. Фото: скриншот афіші More Music Club

В Одесі виступить сольний проєкт фронтмена гурту Youthex – Lonely Johny. У програмі кавер-версії хітів у стилі блюз, кантрі та рок-балад.

Також на сцену цього вечора вийде молодий акустичний кавер-гурт DragOnFly, який виконає світові рок-хіти та блюзові композиції в абсолютно новому, енергійному та автентичному звучанні.

Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 73

КОЛИ: 2 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 100 гривень (придбати квитки можна на вході)

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах