Програма "Танго на пуантах" та концерт Максима Бородіна: куди піти в Одесі наступного тижня

Люди йдуть по набережній в Одесі.

Люди йдуть по набережній в Одесі. Фото ілюстративне: facebook.com/360Odessa

Дозвілля та їжа
17 серпня 15:10

Найближчими буднями в Одесі відбудеться концерт Максима Бородіна, виступить ENLEØ та представлять концертно-балетну програму "Танго на пуантах".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ТАНГО НА ПУАНТАХ

Відео: YouTube-канал jorj good

Art Ballet Company на чолі із провідним солістом Kyiv Modern-Ballet Артемом Шошиним представить ексклюзивну програму у двох актах. Протягом першого акту глядачі побачать гала-концерт із фрагментів найвідоміших класичних балетів ("Кармен-сюїта", "Дон Кіхот", "Корсар" та інших") та авторських мініатюр у стилі модерн. У другому акті танцівники презентують перший та єдиний український сучасний балет на один акт "Історії в стилі танго" – чотири історії про самотні серця, які шукають супутників життя.

У виставі звучить музика Астора П'яццоли, Карлоса Елета Альмарана, Херардо Родрігеса, Карлоса Гарделя в аранжуванні В'ячеслава Самофалова.

Над створенням вистави працювали:

  • автор лібрето, хореограф та постановник – Артем Шошин;
  • художниця з костюмів – Крістіна Мамедова;
  • помічниця хореографа – Оксана Хамровська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 серпня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 180 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР БОКСУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

В Одесі відбудеться вечір професійного боксу.В Одесі відбудеться вечір професійного боксу. Фото: concert.ua

На честь 33-річчя незалежності України відбудуться 12 професійних боксерських поєдинків, у яких візьмуть участь 12 одеситів. Головним поєдинком вечора стане бій Раміля Гаджієва – олімпійського чемпіона юнацьких Олімпійських ігор у Пекіні у 2014 році, чемпіона світу серед молоді за версією WBC та чемпіона International WBC.

Почесні гості: чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол, чемпіон світу за версією WBA Юрій Нужненко та чемпіон Європи за версією WBO Сергій Федченко. Спеціальним гостем турніру стане фіналіст "Україна має талант" – репер Артем Лоїк.

Протягом поєдинків розіграють лоти із передової. Усі зібрані кошти спрямують на допомогу ЗСУ.

На професійному турнірі зберуться понад тисяча гостей. У програмі бої як дебютантів, так і боксерів із великою кількістю перемог.

Ведучим вечора стане рингононсер Сергій Бриль.

Де: Red Line, пляж Аркадія

КОЛИ: 22 серпня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 2 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ МАКСИМА БОРОДІНА

Відео: YouTube-канал Максим Бородін

Максим Бородін, який пройшов шлях від вуличного музиканта до автора та виконавця головного хіта 2023 року "Якби не ти", виступить в Одесі.

Цього вечора музикант виконає свої найкращі композиції "Якби не ти", "Чайка", "Скажи мені", "Моя країна", а також авторські версії популярних українських пісень.

Максим Бородін – талановитий співак та музикант, півфіналіст проєкту "Голос країни-12", де йому вдалося повернути до себе крісла одразу трьох суддів: Святослава Вакарчука, Потапа та Олі Полякової. Виконавець зачаровує гарним тембром та проникливими авторськими піснями, на які його надихає любов до життя та своєї родини. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом із іншими представниками культурного фронту активно підтримує виступи українських захисників і захисниць.

ДЕ: Itaka, пляж Аркадія, 4

КОЛИ: 23 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 700 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов.Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов. Фото: пресслужба "Дизель Шоу"

До Дня Незалежності України гумористи з "Дизель Шоу" виступлять в Одесі з патріотичною програмою.

"Одесити майже щодня перебувають під ворожими ракетними атаками, але неухильно тримаються і не втрачають віри в Перемогу! Саме на День Незалежності України одесити та гості цього чудового міста заслуговують на кращі гумористичні номери та гучний сміх! Бо саме так ми разом знищуємо ворогів і показуємо нашу незламність!" – кажуть організатори.

На сцену цього вечора вийдуть Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморигін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович.

Тривалість заходу – півтори години. Діти віком до п'яти років можуть потрапити на концерт безкоштовно, але без надання окремого місця. Частину коштів від продажу квитків перерахують благодійній організації "Дизель Фонд" на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 23 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 1 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ENLEØ

Відео: YouTube-канал ENLEO

Автор та виконавець, який переклав українською мовою всесвітньо відомі хіти Tom Odell Another Love та Hozier Take Me To Church, – ENLEØ – презентує в Одесі свій альбом. У живому виконанні прозвучать "Чорне море", "Вальс під вибухи", "Бій подушками", "Інша любов", "Веди мене в храм" та інші як відомі, так і нові хіти.

Справжнє ім'я ENLEØ – Микита Леонтьєв. Музикант родом із Маріуполя. Наразі він активно дає концерти в деокупованих містах України та приєднується до благодійних зборів.

Про кавер-версію хіта Another Love позитивно відгукнувся сам автор оригіналу хіта Tom Odell.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 23 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 1 300 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ВИРІЙ"

В Одесі відбудеться прем'єра вистави "Вирій".В Одесі відбудеться прем'єра вистави "Вирій". Фото: ukrteatr.odessa.ua

Прем'єра драми на одну дію про жінок, які проживають війну. У кожної з них за плечима важкий життєвий шлях, і кожна рішуче вирушила у свою путь. На автобусній зупинці героїні зустрічаються. Зазвичай незнайомі люди нечасто відкривають один одному душу, але що робити, коли довгоочікуваний транспорт, який має забрати їх, ніяк не приходить? Жінки вирішують, що найкращий варіант – це їсти цукерки, влаштувавшися на ночівлю просто неба. Ось тільки, коли над головою Чумацький шлях, складно приховати щось і від співрозмовника, і від самого себе...

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 23 серпня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ VALIA

Valia.Valia. Фото: concert.ua

Музичний монолог про роль сучасної української жінки як дружини, матері, подруги та артистки, про її особисті переживання та творчі успіхи під час війни.

У програмі вечора авторські композиції та кавер-версії українських хітів у супроводі інструментального бенду.

ДЕ: Cahoots Club, вулиця Тираспольська, 4

КОЛИ: 23 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах