Концерти DANTES та гурту "Скай": 10 найяскравіших заходів вересня в Одесі

Осінь в Одесі.

Осінь в Одесі. Фото ілюстративне: odesa.depo.ua

Дозвілля та їжа
02 вересня 17:50

У вересні в Одесі пройде багато цікавих заходів: виступить DANTES, відбудуться концерти гуртів "Ляпіс Трубецькой", "Діти Фіделя" та "Скай", покажуть спектаклі "Сімейний альбом" та "Вечеря з диваком".

Vgorode склав добірку найяскравіших івентів, які відбудуться в нашому місті найближчими тижнями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ЛЯПІС ТРУБЄЦКОЙ"

Відео: YouTube-канал "Ляпис 98"

У рамках туру містами України гурт "Ляпіс Трубєцкой", чий хіт "Воїнам світла" став символом боротьби за свободу та незалежність українського народу під час Революції Гідності та повномасштабної війни, виступить в Одесі.

Соліст колективу Сергій Міхалок понад десять років бореться з режимами Путіна та Лукашенка. Музиканти говорять про своє негативне ставлення до російського та білоруського диктаторів під час виступів в Європі та Північній Америці. З 2010 року Ляпіс Трубєцкой увійшов до чорного списку рок-гуртів у Білорусі, а з 2015 року – у РФ. Тоді ж Сергій Міхалок разом із частиною музикантів переїхав до України, а нещодавно він зі своїми трьома синами отримав українське громадянство.

У березні 2022 року після восьмирічної паузи, гурт "Ляпіс Трубєцкой" оголосив про поновлення діяльності та вирушив у світовий благодійний тур. За ці два з половиною роки колектив дав близько 120 концертів в Європі, Америці та Канаді. Кошти, зібрані на концертах, направили на гуманітарну допомогу та потреби ЗСУ.

За останні роки багато найкращих пісень "Ляпіса Трубєцкого" зазвучали українською мовою. Деякі пісні переклали Сергій Жадан та Юрій Строкань. Серед перекладених хітів "Воїни світла", "Гаррі", "Грай", "Наша візьме", "Євпаторія", "Яблуні", "Капітал", "Сталевий", "Африка" та інші.

На концерті в Одесі прозвучать композиції українською та білоруською мовами. Виручені кошти спрямують на потреби тактичного підрозділу "Г.Р.І.М" у складі 41-го ОМБр ЗСУ, де з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну служить брат Сергія Міхалка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 2 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 650 до 1 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ЕКСТРЕМАЛЬНЕ ШОУ PULSE

Відео: YouTube-канал Stage Agency

Світові зірки цирку Монте-Карло виступатимуть в Одесі з екстремальним шоу. У програмі перформанси від акробатичних трюків до номерів на мотоциклах.

Pulse – це не просто вистава, а й взаємодія глядачів із артистами. Присутні в залі зможуть взяти участь в інтерактивних іграх, сфотографуватись із циркачами.

Шоу призначено для глядачів різного віку.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 2 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 490 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СІМЕЙНИЙ АЛЬБОМ"

Вистава "Сімейний альбом".Вистава "Сімейний альбом". Фото: mind.ua

Перша вистава Маттео Спіацці в Україні. Трагікомедія про вареники та 90-і роки.

Щоб дізнатися, що таке сім'я, варто зазирнути у шпарини старого будинку та спостерігати за сім'єю, яка проживає в Україні у 90-х роках та складається із представників трьох поколінь. Дійство розгортатиметься в період розпаду СРСР, на зламі часів, коли Америка почала з'являтися на полицях наших магазинів.

"Якщо вам не вистачає нових, унікальних театральних вражень, це вистава точно для вас. Італійський театр в Україні став натхненням та незабутнім досвідом для наших акторів. Тож ми вирішили розділити ці емоції з найріднішими – нашими глядачами", – зазначають організатори.

Спектакль "Сімейний альбом" став переможцем ІІІ Фестивалю-премії GRA 2019-го року в номінації "Краща пошуково-експериментальна вистава".

Мова вистави – без слів. Також організатори попереджають, що під час спектаклю лунатимуть гучні звуки та постріли, а для відтворення контексту, історичної правди, витоків та причин із наслідками для сьогодення використовували фрагменти реклами та серіалу, які у 90-ті роки в українському телепросторі демонструвалися російською. Тривалість вистави – одна година 20 хвилин.

У ролях: Олег Стефан, Анастасія Пустовіт, Михайло Досенко, Олександр Піскунов, Тетяна Круліковська, Антон Вахлевський, Катерина Качан, Олег Гоцуляк.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 3 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 280 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

МЮЗИКЛ "МУР. ТИ [РОМАНТИКА]"

Мюзикл "Ти. [Романтика]".Мюзикл "Ти. [Романтика]". Фото: concert.ua

Перший український мюзикл про письменників доби Розстріляного Відродження. Глядачі дізнаються про історію зради поета Павла Тичини, служби Володимира Сосюри у Третьій Штурмовій, розстрілу кожного другого з українських письменників у Будинку Слова та самогубства Миколи Хвильового.

Виставу створили на основі матеріалів з однойменного альбому "МУР". Про цю роботу писали BBC, Forbes та Vogue.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 4 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 950 до 2 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ХОРУ ІМЕНІ ВЕРЬОВКИ

Відео: YouTube-канал Veryovka

Хор Верьовки, який завоював безліч національних та міжнародних нагород, зокрема срібну медаль Всесвітньої ради світу за великий внесок у справу миру та дружби між народами, виступить в Одесі з концертною програмою "Обереги України". У програмі найкращі українські пісні.

Хор виступає в унікальному стилі, який поєднує традиційні українські мелодії із сучасними елементами. Організатори зазначають, що головною культурною місією цих музикантів є ознайомлення світу з українською народною піснею та традиційною хореографією.

Весь прибуток від концерту передадуть на потреби ЗСУ волонтерському руху "Небайдужий одесит" на тактичну медицину (турнікети САТ та аптечки IFAK).

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 450 до 650 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ HANS ZIMMER SYMPHONY

В Одесі відбудеться концерт Hans Zimmer Symphony.В Одесі відбудеться концерт Hans Zimmer Symphony. Фото: concert.ua

Нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA під керівництвом диригента Романа Мачишина за участю рок-бенду, хору та найкращих солістів.

Саунтреки Ганса Циммера звучать у таких кіношедеврах як: "Інтерстеллар", "Шерлок", "Темний лицар", "Гладіатор", "Початок", "Дюна", "Король Лев", "Пірати Карибського моря", "Код Да Вінчі", "Перл Харбор", "Мадагаскар" та інших.

BIGSHOW ORCHESTRA – оркестр, який поєднує професійне академічне виконання з візуальним супроводом та візуальними шоу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 вересня в 18:00

ВАРТІСТЬ: від 340 до 1 390 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДІТИ ФІДЕЛЯ"

Відео: YouTube-канал "Діти Фіделя"

Популярний колектив презентує в Одесі концертну програму з аранжувань світових хітів. Цього вечора прозвучать It's my life, Can`t stop this feelin', Crazy in love, Cake by the ocean.

До бронювання доступні столики вартістю від чотирьох до дев'яти тисяч гривень. У вартість столиків входять чотири келихи ігристого. Діти віком до шести років можуть потрапити на захід безкоштовно, але без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на концерт допускають глядачів віком від 16 років.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 21 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: фан-зона – 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ DANTES

Відео: YouTube-канал DANTES

Молодий український виконавець DANTES виступить в Одесі, Миколаєві та Дніпрі. У програмі вже відомі пісні "Чуєш", "Кити", "Оля" та інші.

Творчий шлях музиканта розпочався понад 15 років тому. У 2008 році він разом із Вадимом Олійником переміг у проєкті "Фабрика зірок – 2", після чого до 2015 року виступав у складі дуету "ДіО.фільми". DANTES відбувся не лише як виконавець, а й як ведучий різних телевізійних програм. Також у 2015 році він був тренером дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

У 2019 році DANTES після деякої перерви в музичній кар'єрі повернувся на сцену, випустивши пісню "Тепер тобі 30", а у 2021 році вийшов його перший сольний альбом "Твоя улюблена музика". У 2022 році співак випустив сингли "Обійми", Not a refugee, "Тільки ми", а у 2023 році – сингл "Чуєш" та другий сольний альбом "Кити", до якого увійшли нові треки "Чуєш", "Кити", " Ми не один народ", "Бути з тобою", "Колискова" та переклад синглів "Дівчинка Оля", "Саша", "Сумні танці".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 22 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1 350 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ВЕЧЕРЯ З ДИВАКОМ"

Вистава "Вечеря з диваком".Вистава "Вечеря з диваком". Фото: lesyatheatre.com.ua

Комедійна вистава за п'єсою Франсіса Вебера.

Один із головних персонажів історії – успішний видавець, який щотижня збирає у своєму будинку на вечерю представників місцевої аристократії. Задля розваги він щоразу включає у список запрошених незвичайних особистостей, з яких безкарно можуть глузувати гості. Є навіть приз для того, чий "дивак" виявиться найбільш цікавим, але якось вечеря починає йти не за звичним сценарієм: сам господар стає заручником своєї "жертви" і опиняється в ролі "дивака"...

У ролях: Олег Савкін, Ольга Силантьєва, Анатолій Ященко, Сергій Детюк, Юрій Гребельник, Любов Тищенко, Віталій Овчаров

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 23 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 180 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГУРТУ "СКАЙ"

Відео: YouTube-канал СКАЙ/SKAI

Український рок-гурт "Скай" презентує в Одесі нову концертну програму з головних хітів. Цього вечора прозвучать "Легковажна", "Тобі це може вбити", "Подаруй світло" та інші композиції, які вже встигли полюбитися слухачам.

Концерт триватиме дві години. На захід без супроводу дорослих допускаються діти віком від 16 років.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 28 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 260 до 2 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах