Концерт Ніно Катамадзе та піанотерапія в Ribas Duke: куди піти в Одесі наступного тижня

Оперний театр восени.

Оперний театр восени. Фото ілюстративне: visitukraine.today

Дозвілля та їжа
29 вересня 22:05

Найближчими будніми днями в Одесі виступить Ніно Катамадзе, відбудеться вечір піанотерапії від Ігоря Янчука та покажуть виставу "Дві смужки або Подвійна суцільна любові".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ

Відео: YouTube-канал Nino Katamadze

Грузинська співачка Ніно Катамадзе виступить в Одесі із сольним концертом. Ніно одна з небагатьох іноземних артистів, які зараз відвідують Україну. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона активно підтримує наш народ у боротьбі проти агресора.

Ніно Катамадзе співає із самого дитинства. Уперше вона вийшла на сцену з танцювальним виступом у чотирирічному віці, а з семи років співає та гастролює. Співачку знають і люблять не лише в рідній Грузії, а й у країнах Європи та США. Зараз Катамадзе виступає у супроводі найкращих грузинських та американських музикантів.

У музиці Ніно Катамадзе є етнічні мотиви. Її пісні звучать грузинською мовою, проте знаходять відгук у серцях навіть тих, хто не знає цієї мови, оскільки сповнені чуттєвості, яка близька і зрозуміла людям будь-якої національності.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Зал Оперного театру.Зал Оперного театру. Фото ілюстративне: culturemeter.od.ua

Програма із класичних творів українських та європейських композиторів. На сцену вийде органістка Одеської опери, лауреатка міжнародних конкурсів Вероніка Струк. Концерт триватиме дві години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "МУЗИЧНІ ХІТИ СВІТОВОГО КІНО"

Концерт "Музичні хіти світового кіно".Концерт "Музичні хіти світового кіно". Фото: operahouse.od.ua

Артисти опери та балети разом з оркестром виконають саундтреки з таких кіношедеврів як "Гаррі Поттер", "Пірати Карибського моря", "Зоряні війни", "Індіана Джонс", "Месники". Цього вечора пролунають різноманітні твори: від стильної і навіть трохи грізної музики Джона Баррі (тема Джеймса Бонда) до легкої лірики з фільму "Форест Гамп" (музика Алана Сільвестрі).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 4 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 630 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ДВІ СМУЖКИ АБО ПОДВІЙНА СУЦІЛЬНА ЛЮБОВІ"

Вистава "Дві смужки або Подвійна суцільна любові".Вистава "Дві смужки або Подвійна суцільна любові". Фото: artkvadrat.com

Комедія театру "Чорний квадрат" про стосунки та вагітність. Рано чи пізно, очікувано чи ні, але в житті практично кожної пари з'являються дві смужки. Для одних – це символ двох життів, що йдуть паралельно, для інших – перекреслені відносини. Як би там не було, ця подія поділяє життя на до і після...

Організатори зазначають, що в цій виставі повною мірою присутні відвертість, інтимність та еротизм, а гумор проходить через усі історії спектаклю червоною лінією. Під час перегляду вистави у глядачів буде привід і посміятися, і розчулитися.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СТОЛИК НА ТРЬОХ"

Вистава "Столик на трьох".Вистава "Столик на трьох". Фото: concert.ua

Вистава за мотивами п'єси ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Дія цієї ексцентричної комедії розвивається протягом одного вечора. Подружня пара після запевнень психолога в тому, що у них все дуже добре, приходить до ресторану, щоб відзначити десять років сімейного життя. Спонсором вечері є медичний центр. Все починається чудово, але є один нюанс: столик чомусь накрили для трьох людей. Зайвий столовий прилад повністю змінює романтичну обстановку вечора, оскільки через нього виникають комедійні, драматичні ситуації. Як би там не було ця ситуація – найкраща перевірка відносин на міцність.

Режисер-постановник Олексій Агопян. У ролях: Олексій Агопян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ПІАНОТЕРАПІЯ. ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ІГОРЯ ЯНЧУКА

Відео: YouTube-канал Ribas Hotels

Музикант, який зазвичай грає вдосвіта на плитах Ланжерона, виконає найкращі неокласичні композиції та авторські твори. Захід призначений для глядачів від семи років. Військовослужбовцям та дітям надають 50% знижку. Наприкінці концерту буде автограф-сесія.

ДЕ: Ribas Duke, провулок Чайковського, 10

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах