Вечір пам'яті Скрябіна та концерт Jerry Heil: куди піти в Одесі наступного тижня

Осінній Міськсад в Одесі.

Осінній Міськсад в Одесі. Фото ілюстративне: odessa.dozor.ua

Дозвілля та їжа
13 жовтня 15:43

Найближчими буднями в Одесі відбудеться вечір пам'яті Кузьми Скрябіна, виступлять Jerry Heil та Тіна Кароль, презентують музичне шоу Ice and Fire Symphony.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ КУЗЬМИ СКРЯБІНА

Відео: YouTube-канал Кузьма Скрябін

Культовий гурт "Скрябін", якому виповнюється 35 років, виконає знамениті хіти Андрія Кузьменка. Цього вечора прозвучать "Люди як кораблі", "Старі фотографії", "Мовчати", "Мам", "Сам собі країна", "Місця щасливих людей" та інші безсмертні композиції.

"Особлива життєва філософія, яка ґрунтується на справедливості та честі, глибока життєва мудрість, пророчі рядки пісень без зайвого пафосу – це те, що залишив нам Андрій Кузьменко, і те, чого нам зараз так не вистачає. Сім'я фанатів "Скрябіна" збереться, щоб прожити найкращі миті разом.

Частину виручених від заходу коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 14 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

МУЗИЧНЕ ШОУ ICE AND FIRE SYMPHONY

В Одесі відбудеться музичне шоу Ice and Fire Symphony.В Одесі відбудеться музичне шоу Ice and Fire Symphony. Фото: concert.ua

У виконанні сучасного симфонічного оркестру на чолі з диригентом Романом Мачишиним пролунають саундтреки до культових кіношедеврів.

У програмі вечора:

  • саундтреки з кінокартин The Witcher, Dune, Harry Potter, Game of Thrones, Vikings, Guardians of the Galaxy, Pirates of the Caribbean, The Fifth Element, The Lord of the Rings, House of the Dragon, Avatar, The Hobbit, The Hunger Games та інших;
  • музика до комп'ютерних ігор Skyrim, League of Legends та інших.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 340 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ВЕЧІР САУНДТРЕКІВ З АНІМЕ. SVITLOMUSIC

Квартет Svitlomusic.Квартет Svitlomusic. Фото: instagram.com/svitlo.music

Струнний квартет Svitlomusic презентує музичну програму з опенінгів до найвідоміших робіт японської анімації. Протягом вечора прозвучить музика з таких аніме як Suzume, Your name, Genshin impact, One piece, Spirited away, Promised Neverland, HunterxHunter, Evangelion, Howl's moving castle, Naruto, Jojo's Bizzare Adventure, Demon slayera, Dota note, One-punch man, Attack on Titan.

Концерт триватиме протягом години. Діти віком до трьох років можуть відвідати захід безкоштовно, але без надання окремого місця.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 жовтня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 320 до 590 гривень

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з концертним шоу. Окрім пісень, які вже стали хітами, Тіна виконає нові композиції.

"Ти маєш почути і побачити наживо. Авторка понад 30 хітів, які точно стали саундтреками твого серця. Шоу, яке вже відвідали тисячі глядачів. Тепер маєш побачити і ти. Щирість, натхнення, потужний вокал, професійна команда, екранне шоу і, звичайно, хіти. Родзинкою шоу стане потужна прем'єра пісні "Стерва"", – звертаються до кожного глядача організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 15 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 1 200 до 4 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СУКНЯ"

В Одесі покажуть спектакль "Сукня".В Одесі покажуть спектакль "Сукня". Фото: concert.ua

Танцювальна вистава від творців мюзиклу "Княгиня Ольга". Організатори зазначають, що цей спектакль про чуттєвість та провокацію за допомогою різних історій розкриє суть людського гріха. Для глядачів "Сукня" стане нагадуванням про важливість та силу самопізнання, моралі та честі. Автор ідеї, режисер та художник-постановник Денис Рудий.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 1 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ JERRY HEIL

Відео: YouTube-канал Jerry Heil

В Одесі виступить Jerry Heil – яскрава представниця нової хвилі української музики, яка за короткий час стала однією з найвідоміших співачок та авторів пісень в Україні. Лише за чотири роки після початку відеоблогу Jerry Heil здійснила справжній прорив у музичній індустрії, заснувавши власний музичний лейбл NOVA MUSIC.

Її треки набирають мільйони переглядів у мережі. За останній рік YouTube-канал Jerry Heil зібрав понад 175,5 мільйона переглядів, що робить дівчину однією з найвпливовіших співачок країни. У 2024 році Jerry Heil стала найпопулярнішою українською артисткою на Spotify, де її музику слухають понад 1 600 000 користувачів на місяць.

Відзначилася Jerry Heil і на міжнародному рівні: у 2023 році вона стала лауреаткою Music Moves Europe Awards у категорії Public Choice, а у 2024 році вже виступала на цій премії в ролі члена журі. Того ж року вона разом із реперкою Alyona Alyona представила Україну на Євробаченні-2024 із піснею Teresa & Maria, де здобула почесне третє місце.

Відео: YouTube-канал Eurovision Song Contest

Jerry Heil – одна з небагатьох українських артисток, якій вдалося вступити до одного з найпрестижніших університетів світу – Berklee College of Music. До того ж у 2024 році співачка стала членом американської Академії звукозапису та отримала право голосувати за лауреатів однієї з найпрестижніших музичних премій світу – Grammy. Виконавиця вірить у свою музичну місію – прославляти українські традиції та культуру на міжнародному рівні. У своїй музиці співачка поєднує український фольклор та запальні ритми.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна, 15 – прим. ред.)

КОЛИ: 17 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 1 190 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ВАДИМА БЕССАРАБА

Відео: YouTube-канал Vadim

Вечір джазового піаніста, бенд-лідера та композитора. Музика Вадима Бессараба – поєднання лірики, романтичного джазу та авторських композицій, що стали візитівкою музиканта. У програмі концерту відомі композиції та нові твори.

Діти віком до п'яти років (включно) можуть потрапити на захід безкоштовно, але без надання окремого місця. Без супроводу дорослих дітей віком до 16 років на концерт не допустять.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 18 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень – місця у партері, від 2 500 до 3 000 гривень – місця на дивані на п'ять осіб (бронь за телефоном або в Telegram +38 093 39 23 939 – дзвонити можна у будь-який день, крім понеділка, з 13:00 до 21:00)

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах