Круті гірки: де в Одесі покататися на санчатах

Де в Одесі покататися на санчатах: найбезпечніші варіанти.

Де в Одесі покататися на санчатах: найбезпечніші варіанти. Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
09 сiчня 16:34

Сніг в Одесі зазвичай довго не затримується, а отже потрібно швидше діставати санчата та користуватися моментом, причому не лише дітям, а й їхнім батькам. А редакція Vgorode підготувала для вас список найкрутіших гірок в Одесі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації


Парк Перемоги


Круті гірки: де в Одесі покататись на санчатах. || Фото: usionline.com

 

 

 

У парку є чотири гірки різної висоти та крутості для найменших та дорослих. Діти катаються на двох гірках біля дитячого майданчика, а молодь обирає найвищий пагорб навпроти великого ставка. Катаються там і вдень, і вночі (парк непогано освітлений) на санчатах, на картонках і навіть на кришках від баків для сміття.

Як доїхати: маршрутками №№185,146,137,242,9,198,168,129. Тролейбусами №№5,9,7 та трамваєм №5


Жевахова гора


Круті гірки: де в Одесі покататись на санчатах. || Фото: freeimages.com

 

 

Жевахова гора заввишки 40 метрів і дістатися до неї непросто. Але якщо вам хочеться екстриму, спробувати варто. З дітьми туди можна не їхати, бо це гірка для дорослих.

Як дістатися: маршрутки №№121,131; також підійдуть маршрутки, що йдуть Миколаївською дорогою та трамвай №7, але від них потрібно буде пристойно пройтися


Парк Шевченка


Круті гірки: де в Одесі покататись на санчатах. || Фото: 1zoom.ru

 

У парку Шевченка катаються у двох місцях: зі схилів над морем – варіант для дорослих та з пагорба біля Олександрівської колони – варіант для дітей.

До речі, з парку зовсім неподалік Траси здоров'я, де можна вдосталь кататися на схилах. Головне знайти рівну "трасу" без дерев. Хороші схили для катання – спуск із санаторію "Чкалова" та спуск із Французького бульвару. Прямо до моря можна з'їхати неподалік скеледрому.

Як дістатися: маршрутки №№9,146,137, тролейбуси №№2,3, трамваї №№5,28


Парк Горького



Відео: usionline.com

Тут гірка найменша, але дуже популярна. Із задоволенням у парку катаються і діти, і дорослі. Тут же, до речі, є й ковзанка.

Як дістатися: маршрутки №№9, 210, 191, тролейбуси №№9,10,11

Також одесити кажуть, що покататися на санчатах можна у Дюківському та Михайлівському парках, щоправда, гірки там не високі. Деякі стверджують, що можна безпечно з'їхати з Горбатого та Іванівського мосту, але оскільки вони знаходяться біля дороги, радимо вам бути обережними і вибрати місце безпечніше.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах