Чисто одеський вівторок та благодійний музично-поетичний вечір: куди піти в Одесі цього тижня

Чисто одеський вівторок та благодійний музично-поетичний вечір: куди піти в Одесі цього тижня.

Чисто одеський вівторок та благодійний музично-поетичний вечір: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
12 вересня 2022 12:07

Навіть протягом робочого тижня важливо знаходити час для того, щоб розслабитися, відпочити та трохи підняти собі настрій. На щастя, в Одесі навіть у будні проходять цікаві заходи, і цей тиждень також не стане винятком.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ШІСТЬ МУЗИЧНИХ ГРУП НА ОДНІЙ СЦІНІ

Відео: YouTube-канал "Moon Records"

У понеділок, 12 вересня, у ресторані Museum art club (Старобазарний сквер, 5) шість музичних бендів виступлять зі своєю авторською програмою. Цього вечора на сцену вийдуть гурти: Стас Ленін [Band], Standart Cheating, Трансільванія, Торт, Return та ComeBack. У закладі працюють бар та кухня, тому глядачі зможуть не лише послухати музику, а й поласувати гарячими шотами та коктейлями.

Початок заходу о 17:30. Для входу потрібно зробити символічну оплату – 30 гривень. Замовлення столів за телефоном: +38 063 25 22 059

ЧИСТО ОДЕСЬКИЙ ВІВТОРОК

У Ботанічному саду ОНУ імені Мечникова висаджуватимуть троянди.У Ботанічному саду ОНУ імені Мечникова висаджуватимуть троянди. Фото ілюстративне: pexels.com

У вівторок, 13 вересня, Ботанічний сад ОНУ імені Мечникова запрошує хлопців допомогти скопати ділянки під висадку троянд, а дівчат – ушляхетнити доріжки та клумби.

Як приємний бонус за виконану роботу кожен, хто прийде на "Чисто одеський вівторок", отримає квиток на екскурсію по старому ботанічному саду.

Початок зустрічі о 08:30 за адресою Французький бульвар, 48/50. Захід безкоштовний. Щодо реєстрації потрібно звертатися в Telegram: @MXXXXN_AVM.

БЛАГОДІЙНИЙ МУЗИЧНО-ПОЕТИЧНИЙ ВЕЧІР

Відео (виступ Анастасії Мироненко): facebook.com/anastasiya.mironenko.9

У середу, 14 вересня, у барі Chervoniy (вулиця Буніна, 33) відбудеться благодійний музично-поетичний вечір. Гостя з Києва Rimma виступить зі своїми авторськими піснями та поезією. Також протягом вечора прочитає свої вірші Анастасія Мироненко та звучатиме музика від гурту Svoboda Band.

Початок о 19:00. Щоб потрапити на захід, потрібно внести донейшн – будь-яку суму на свій розсуд. Усі зібрані кошти спрямують до благодійного фонду "Сан Доната". Для бронювання столиків потрібно писати в Direct або Telegram: @anastasiatolkunova.

СПЕКТАКЛЬ "ПРО ЩО МОВЧАТЬ ЧОЛОВІКИ АБО ДИКУН FOREVER"

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун forever".Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун forever". Фото: maski.com.ua

15 вересня на сцені Будинку клоунів покажуть виставу за мотивами п'єси американського коміка Роба Беккера "Про що мовчать чоловіки", яка рекордний час протрималася на сценах Бродвею та Вегаса, була нагороджена "Olivier Awards" і навіть потрапила до сторінок Книги театральних рекордів.

Мабуть, кожна жінка хоча б раз у житті ставила собі питання "Що ж на думці у чоловіків?". Дізнатися відповідь можна буде вже цього четверга.

Початок вистави о 19:00. Вартість квитків – від 240 до 430 гривень.

КОНЦЕРТ VOMITORY І DESCOMUNAL

Група Vomitory.Група Vomitory. Фото: spirit-of-metal.com

Ще одним заходом четверга стане виступ гурту Vomitory на сцені More Music Club (вулиця Пушкінська, 75).

Шведський гурт Vomitory, який створює музику в жанрі death metal, за 30 років сценічної кар'єри встиг випустити вісім альбомів, дати сотні концертів у різних країнах світу, виступити на Європейських фестивалях, а також декілька разів розпастися і знову возз'єднатися.

Також Україну вперше відвідає death/trash metal колектив із Еквадору – Descomunal. В Одесі музиканти презентують треки зі свого альбому, який вийде вже цього року.

Початок заходу о 20:00. Вартість квитків – від 480 гривень.

СПЕКТАКЛЬ "ДВАНАДЦЯТЬ СТІЛЬЦІВ"

Вистава "Дванадцять стільців".Вистава "Дванадцять стільців". Фото: muzkomediya.com

У п'ятницю, 16 вересня, на сцені Одеського театру музкомедії представлять постановку за мотивами роману Іллі Ільфа та Євгена Петрова "Дванадцять стільців".

Кіса Вороб'янінов разом із Остапом Бендером шукають діаманти, які покійна теща Вороб'янінова сховала в одному зі стільців. Проблема в тому, що стільців столового гарнітуру було дванадцять, і зараз вони належать різним людям. Крім того, на коштовності полює священик Федір.

Початок вистави о 18:00. Спектакль мав відбутися ще 24 лютого, тому всі, хто має квитки на цю дату, можуть скористатися ними зараз. Зв'язатися з адміністратором можна за телефонами: +38 048 72 44 112, +38 048 70 51 111.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах