Концерт Артема Пивоварова та сторіччя зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт Артема Пивоварова та сторіччя зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт Артема Пивоварова та сторіччя зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: hochu.ua

Дозвілля та їжа
23 вересня 2022 10:08

Перші прохолодні дні – не привід проводити вільний час, лежачи на дивані, адже в останні вересневі вихідні в Одесі пройдуть різні цікаві заходи, пропускати які точно не варто.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі в найближчу суботу та неділю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СІМЕЙНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ FAMILY WEEKEND

У парку Шевченка проходитиме благодійний сімейний фестиваль Family weekend.У парку Шевченка проходитиме благодійний сімейний фестиваль Family weekend. Фото ілюстративне (сцена "Мушля"): mayak.org.ua

У суботу, 24 вересня, у парку Шевченка відбудеться благодійна акція. На сцені "Мушля" (біля стадіону "Чорноморець) виступлять Jazzetes, гурт "4. 5. 0" та етно-рок-група "ЯРРА". Також на відвідувачів чекають майстер-класи для дітей, ярмарок, де можна буде придбати вироби ручної роботи, лотерея з розіграшем призів та благодійний аукціон. Фестиваль пройде за підтримки Одеської міської ради і департаменту культури та туризму. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю та встановлення мобільного стоматологічного кабінету для ЗСУ.

Захід розпочнеться о 10:00 та триватиме до 21:00. Вхід вільний.

БЛАГОДІЙНИЙ ВИСТУП ЗІРКИ TIKTOK І "ЛІГИ СМІХУ" ІВАНА ЛЮЛЕНОВА

У культурному просторі "Ось" выступить гуморист Іван Люленов.У культурному просторі "Ось" выступить гуморист Іван Люленов. Фото: news.obozrevatel.com

24 вересня в культурному просторі "Ось" (вулиця Грецька, 5) виступить популярний гуморист, автор пісень та капітан команди "Стоянівка", яка двічі ставала переможницею телешоу каналу 1+1 "Ліга сміху", Іван Люленов.

Початок концерту о 18:00. Вартість квитків на місця у партері – 250 гривень, а звичайний вхідний квиток (стояче місце + зона біля бару) коштує 150 гривень. Придбати квитки можна безпосередньо в культурному просторі "Ось" або через Direct. Подробиці за телефоном: +38 093 53 87 020.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК "ПЛЕТЕМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ"

У парку Горького пройде благодійний ярмарок "Плетемо Перемогу разом".У парку Горького пройде благодійний ярмарок "Плетемо Перемогу разом". Фото ілюстративне: dilova.com.ua

У суботу та неділю, 24 та 25 вересня, усі бажаючі зможуть приєднатися до плетіння маскувальних сіток для наших захисників, створити для військових сувеніри-обереги та листівки. У рамках заходу відбудуться творчі майстер-класи, виставка малюнків та ярмарок сувенірів. Також представлять розважальну програму для дітей.

Благодійний ярмарок проходитиме у парку Горького з 11:00 до 18:00. Всі виручені кошти спрямують на придбання тканини для виготовлення маскувальних сіток.

СВЯТКУВАННЯ ЮВІЛЕЮ ОДЕСЬКОГО ЗООПАРКУ

Одеський зоопарк.Одеський зоопарк. Фото: dumskaya.net

У п'ятницю, 23 вересня, в Одеському зоопарку з 13:00 до 14:00 проходитимуть заходи, присвячені столітньому ювілею звіринця: відкриття пам'ятної дошки першому директору зоопарку, гасіння марки "100 років Одеському зоопарку" та урочисте відкриття нового вольєра для білих левів. Вхід з 9:00 до 12:00 безкоштовний.

Також святкування продовжиться в суботу, 24 вересня. Цього дня на відвідувачів чекають концертна програма, дитячі розваги з аніматорами, майстер-класи та аквагрим.

Початок свята о 10:30. Вхід для дітей віком до 14 років безкоштовний, а дорослий квиток коштує 100 гривень.

ДЖАЗОВИЙ ВЕЧІР

Відео: YouTube-канал "Alexey Petukhov - jazz pianist and composer"

24 вересня піаніст Олексій Пєтухов запрошує всіх шанувальників джазу на великий джазовий концерт, який відбудеться в Одеській філармонії. У програмі концерту як відомі, так і експериментальні композиції у виконанні Олексія Пєтухова та інших музикантів.

Початок о 17:00. Вартість квитків – від 150 до 400 гривень.

МАЙСТЕР-КЛАС З ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ

У ресторані Nash пройде майстер-клас із приготування вареників.У ресторані Nash пройде майстер-клас із приготування вареників. Фото ілюстративне: depositphotos.com

25 вересня у ресторані Nash (проспект Небесної Сотні, 2а, другий поверх ТРЦ City Center) пройде безкоштовний майстер-клас із приготування вареників, у якому зможуть взяти участь і діти, і їхні батьки.

Навчати учасників мистецтву створення вареників, а також пригощати кулінарів-аматорів смачним компотом буде шеф-кухар Денис.

Майстер-клас розпочнеться о 12:00. Кількість учасників обмежена, тому потрібно заздалегідь бронювати місця за номером +38 068 44 77 575.

ОПЕРЕТА "БІЛА АКАЦІЯ"

Оперета "Біла акація".Оперета "Біла акація". Фото: dumskaya.net

25 вересня на сцені Одеського театру музкомедії представлять оперету "Біла акація", яка є своєрідною візитною карткою Одеси. Вперше виставу за п'єсою Володимира Маса та Максима Червінського на музику Ісаака Дунаєвського поставили у 1956 році. У 1957 році за оперетою "Біла акація", зняли фільм, пісня з якого в 2011 році отримала офіційний статус гімну Одеси.

Початок вистави о 16:00. Вартість квитків – від 80 до 300 гривень.

КОНЦЕРТ АРТЕМА ПИВОВАРОВА

Відео: YouTube-канал Артем Пивоваров

25 вересня в Одесі відбудеться концерт молодого українського артиста, саундпродюсера та представника нового музичного напрямку Артема Пивоварова.

Виконавець, який вже цієї неділі вийде на сцену Одеської філармонії, є володарем премії Yuna "Найкращий виконавець" та "Хіт року". За час творчої кар'єри музикант вже встиг випустити чотири альбоми та десятки синглів.

Серед найвідоміших хітів Артема Пивоварова сингли "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Дім", "Збирай мене", "Кисень", "Моя ніч", "No.1" та інші.

Початок концерту о 18:30. Вартість квитків від 550 до 1 650 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах