В Одесі відкриваються театри: які працюватимуть (оновлено)

В Одесі відкриються Оперний та Театр на Чайній.

В Одесі відкриються Оперний та Театр на Чайній. Фото: Олександри Дедюліної

Дозвілля та їжа
13 червня 2022 14:04

Цього тижня в Одесі відкриються два театри – Одеський театр опери та балету, Музкомелія, а також Театр на Чайній. Про це повідомляє Vgorode.

Як повідомили у прес-службі театру, перший показ в Оперному запланували на 17 червня о 18:00. Це буде концерт "Гала".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У разі повітряної тривоги показ спектаклю зупинять, а всім глядачам необхідно буде пройти в захисне укриття, що знаходиться в театрі, у супроводі білетерів. Кількість місць у залі театру, відповідно до вимог, відповідатиме кількості місць у захисному укритті, тому кількість квитків обмежать.

Театр на Чайній переїхав у провулок Некрасова, 2 та покаже свою першу виставу 18 червня. Як уточнили у прес-службі театру, це буде постановка "Осінь". Час вистав перенесли на 17:00 через комендантську годину.

"Якщо під час вистави пролунає сигнал повітряної тривоги, ми будемо змушені призупинити виставу та попросити Вас пройти за нашим адміністратором у найближчий бомбосховище за адресою Гоголя, 7 (до нього йти дві хвилини, ми особисто перевіряли).

Якщо повітряна тривога триватиме до 30 хвилин, то після сигналу "відбій тривоги" ми повернемося в зал для глядачів і продовжимо наше представлення. Якщо повітряна тривога триватиме понад 30 хвилин - захід скасовується, і переноситься на іншу дату, про яку ми заздалегідь попередимо Вас", – уточнили у театрі.

Оновлено:


Одеський академічний театр музичної комедії імені Водяного також відриється 18 червня. О 16:00 там відбудеться концерт "Наша сила – наша пісня" за участю солістів та артистів хору, балету та оркестру.

Для всіх глядачів передбачили наявність захисних сховищ на випадок повітряної тривоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах