В Одесі відкривають Зелений театр, але у новому форматі

В Одесі відкривають Зелений театр, але у новому форматі.

В Одесі відкривають Зелений театр, але у новому форматі. Фото: facebook.com/greentheatreodesa

Дозвілля та їжа
11 липня 2022 10:37

В Одесі збираються відкрити Зелений театр, що у парку Шевченка. Однак через війну формат заходів зміниться. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу театру.

Так, у самому театрі найближчим часом подій не буде через загрозу ракетних ударів. Але в самому парку Шевченка знайшли й упорядкували бомбосховище. У ньому планують проводити міні-заходи. Для масштабніших подій у театрі обіцяють інші локації, де є притулок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами організаторів, головна мета цього сезону – проводити інвенти, які допомагають продовжувати жити, відчувати позитивні емоції та допомагати армії. Цього року театр стає максимально некомерційною структурою – усі зібрані від івентів кошти підуть на допомогу нашим захисникам та захисникам.

Зазначимо, що під час війни працівники займалися та продовжують займатися волонтерством, створюють інформаційний контент, малюють воєнні плакати, що надихають, займаються закупівлею амуніції та збором гуманітарної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах