Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними

Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними.

Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото (робота художника Сергія Дриги): facebook.com/muzaartgallery

Дозвілля та їжа
05 серпня 2022 18:53

В умовах воєнного стану деякі розваги, які були доступні в мирний час, перебувають під забороною. Далеко не всі заклади відкриті, нічні клуби працюють тільки до комендантської години, а відвідувати пляжі та узбережжя заборонено і вкрай небезпечно. Втім, навіть у такий непростий час в Одесі щотижня відбуваються цікаві заходи.

Vgorode дізнався, де можна буде відпочити та відволіктися від воєнних реалій у найближчі вихідні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КАЗКОВО-МУЗИЧНА ПОДІЯ В ЗООПАРКУ

В Одеському зоопарку відбудеться казково-музична подія.В Одеському зоопарку відбудеться казково-музична подія. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Одеський зоопарк запрошує одеситів та гостей міста на казково-музичну подію, під час якої і дорослі, і діти зможуть поринути у світ казок Ірландії та Шотландії, а також послухати музику кельтів.

Вистава розпочнеться об 11:00 біля ставка, а після перерви продовженням заходу стане музична програма на центральній сцені. Для малюків молодших за п'ять років вхід на територію зоопарку безкоштовний, для дітей віком від п'яти до 14 років – 50 гривень, а для дорослих – 100 гривень.

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ХУДОЖНИКА СЕРГІЯ ДРИГИ

  • Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними фото
  • Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними фото 1
  • Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними фото 2
  • Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними фото 3

Виставка одеського художника та міні-фестиваль джазу: куди піти в Одесі цими вихідними фото

Фото (роботи Сергія Дриги): facebook.com/muzaartgallery

Щодня, крім неділі, з 12.00 до 18.00 в арт-галереї "Муза" (вулиця Єврейська, 19) проходить персональна виставка одеського художника Сергія Дриги. Працюватиме виставка і цієї суботи. Подивитися картини нашого талановитого земляка можуть усі охочі, бо вхід на виставку вільний. Телефони для довідок: +38 099 10 13 576, +38 067 92 07 123.

МІНІ-ФЕСТИВАЛЬ "JAZZ ЗАХИЩАЄ НЕБО"

Відео (кліп гурту Junket): YouTube-канал "JUNKET"

Ще одним суботнім заходом стане міні-фестиваль джазу, який відбудеться на балконах джаз-клубу "Перон №7" 6 серпня. Організатори зазначають, що цього дня в центрі Одеси на "Книжці" зберуться найкращі джазмени з усієї країни. Так, для глядачів виступатимуть музиканти з київського гурту Junket, проєкту "Перлини українського ретро-джазу" та квартету Якова Цветинського.

Вхід вільний, проте донати для ЗСУ вітаються. Усі кошти, які вдасться зібрати під час концерту, спрямують на потреби 14-ої радіотехнічної бригади протиповітряної оборони. Початок концерту о 14.00.

КОНЦЕРТ "НАША СИЛА – НАША ПІСНЯ"

Концерт "Наша сила – наша пісня".Концерт "Наша сила – наша пісня". Фото архівне: odessa-life.od.ua

На честь відкриття 76-го театрального сезону Одеський театр музкомедії запрошує глядачів на концерт "Наша сила – наша пісня" за участю солістів та артистів хору, балету та оркестру.

Захід відбудеться 7 серпня. Початок о 16:00. Вартість квитків від 50 до 300 гривень. На випадок повітряної тривоги для глядачів є місця в захисних укриттях.

СПЕКТАКЛЬ "ЧУВАКИ НЕ СВЯТКУЮТЬ, АБО UKRAINIAN"

Вистава "Чуваки не святкують, або Ukrainian".Вистава "Чуваки не святкують, або Ukrainian". Фото: odessa-life.od.ua

У суботу та неділю, 6 та 7 серпня, на сцені Одеського українського театру покажуть півторагодинну театрально-музичну, динамічну виставу про війну з Росією та про те, як українці жили до повномасштабного вторгнення.

В основі сюжету життєві історії українця з Конотопу. Організатори зазначають, що "це вистава про війну, яка калічить, вбиває, але розказана ліричною мовою під гітару" і гарантують, що дійство триматиме глядачів у постійній напрузі, а також здивує їх незвичайністю постановки, несподіваним розвитком подій та швидкістю, з якою будуть змінюватись різні за емоційним наповненням сцени. Початок вистави о 18:00.

КОНЦЕРТ "БАРОКІАНА"

Відео (виступ Олени Єргієвої, музика Йоганна Себастьяна Баха "Адажіо та Престо"): YouTube-канал "KGROUP MUSIC ART PROMO"

У суботу, 6 серпня, на сцені Одеської філармонії відбудеться концерт класичної музики. Заслужена артистка України Олена Єргієва разом зі своєю ученицею Вікторією Матвєєвою виконає концерт Йоганна Себастьяна Баха для двох скрипок. Також у програмі твір Антоніо Вівальді "Пори року" у виконанні скрипки соло та камерного оркестру Одеської обласної філармонії під керівництвом заслуженого артиста України Ігоря Шеврука. Початок заходу о 17.00. Вартість квитків – від 100 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ

У вихідні на вулиці Грецькій відбудеться благодійний марафон.У вихідні на вулиці Грецькій відбудеться благодійний марафон. Фото ілюстративне: instagram.com/os.izm

У суботу та неділю, 6 та 7 серпня, на території парковки культурного простору "Вісь" (вулиця Грецька, 5) проходитиме благодійний марафон просто неба. Відвідувачі зможуть подивитися та придбати дизайнерські аксесуари та картини, послухати музику, а також скуштувати смачні страви та напої. Частину виручених коштів передадуть благодійній організації Animal Trust, яка допомагає тваринам. Марафон проходитиме з 12:00 до 20:00. Вхід вільний.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах