На Таїрова стали відключати ліфти у багатоквартирних будинках

На Таїрова стали відключати ліфти у багатоквартирних будинках.

На Таїрова стали відключати ліфти у багатоквартирних будинках. Фото: lift.kiev.ua

Комуналка
13 лютого 2022 17:32

Одеські комунальники почали відключати ліфти у багатоквартирних будинках житлового масиву Таїрова, виконуючи рішення Одеського окружного адміністративного суду, який погодився з вимогами Головного управління Держпраці. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "Думську".

Зазначимо, Держпраця вимагає визнати небезпечними для життя одеситів 352 підйомні механізми, проте мерії вдалося скоротити цю кількість удвічі. Днями місто програло апеляцію та зобов'язане відключити 167 ліфтів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Житель 16-поверхівки на Вільямса, 66Б Михайло повідомив, що у його будинку ліфт уже відключили, залишивши без можливості вийти на вулицю кілька десятків літніх одеситів. Зараз вони закриті і деякі, хто не має дітей, не можуть вийти навіть за продуктами. При цьому, за його словами, люди справно сплачують за користування ліфтом.

На Таїрова стали відключати ліфти у багатоквартирних будинках.На Таїрова стали відключати ліфти у багатоквартирних будинках. Фото: dumskaya.net


Нагадаємо, що 4 січня в одеському новобудові обірвався ліфт. Інцидент стався у будинку №39/1 на вулиці Михайла Грушевського. У момент падіння ліфта в кабіні була мати з маленькою дитиною. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах