Завтра в Одесі діятимуть стабілізаційні відключення світла (оновлено)

Завтра в Одесі діятимуть стабілізаційні відключення світла: графік.

Завтра в Одесі діятимуть стабілізаційні відключення світла: графік. Фото: gettyimages.com

Комуналка
21 листопада 2022 22:18

У вівторок, 22 листопада, в Одесі, як і по всій країні, діятимуть планові відключення світла. Про це повідомляє "Укренерго".

У повідомленні відомства сказано, що енергосистема все ще повністю не оговталася від шести хвиль ракетних ударів і не може працювати на повну потужність.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Графіки вимкнень можна знайти тут.

Щоб дізнатися, до якої групи належить та чи інша вулиця і коли за цією адресою може не бути світла, потрібно вказати назву вулиці та номер будинку у пошуковому рядку на сторінці з графіком вимкнень. Якщо під час відключення не визначається за адресою, то висока ймовірність того, що вимкнень на цю адресу не буде.

Також у ДТЕК Одеські електромережі звертають увагу споживачів на те, що можлива невелика похибка за часом у межах 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Якщо у вас після відключення за графіком не з'явилося світла в межах чотирьох годин, повідомити про це можна в: чат-бот Viber та Telegram, IVR – меню колл-центру, натиснувши 1 – (048) 705-90-90, (068) 750-90-90, (095) 750-90 90, (073) 750-90-90.

Оновлено:

Як повідомили у ДТЕК, у регіоні знову діють екстрені відключення світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах