Екстрені відключення: деякі одесити таки залишилися без світла

Екстрені відключення: деякі одесити таки залишилися без світла.

Екстрені відключення: деякі одесити таки залишилися без світла. Фото: Vgorode

Комуналка
08 грудня 2022 10:30

Сьогодні, 8 грудня, на Одещині діють екстрені відключення електроенергії. Частина городян знову залишилася без світла. Відповідна інформація з'явилась на сайті ДПЕК Одеські електромережі.

Графіки стабілізаційних відключень електроенергії поки що не діють.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що напередодні голова Одеської ОВ Максим Марченко заявив, що в Одеському районі в ніч на 8 грудня забезпечать електроенергією всіх споживачів міста і наступна доба буде без відключень.

Але вже за кілька годин прес-служба ДТЕК Одеські електромережі повідомила, що екстрені відключення 8 грудня можуть застосувати.

"Енергетики ДПЕК спільно з НЕК "Укренерго" 8 грудня вночі дадуть напругу в Одесі. Зазначимо, що ситуація в енергосистемі залишається надзвичайно складною. Роботи з відновлення пошкодженого ворогом обладнання та ліній продовжуються. Тому в Одесі та області можливі екстрені відключення світла. Робимо все можливе., щоб давати світло з чергуванням по кілька годин", - наголосили в компанії.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності заявив, що світло дали, але його у багатьох немає через вихід з ладу різних мережевих пристроїв, щитових, підстанцій тощо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах