Коли Одеська область повернеться до стабілізаційних відключень та яка ситуація зі світлом сьогодні

Коли Одеська область повернеться до стабілізаційних відключень та яка ситуація зі світлом сьогодні.

Коли Одеська область повернеться до стабілізаційних відключень та яка ситуація зі світлом сьогодні. Фото: Віталій Носач/РБК-Україна

Комуналка
28 сiчня 2023 08:52

У суботу, 28 січня, в Одесі діють екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки не діють. Електротранспорт сьогодні також курсувати не буде. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

У ДТЕК зазначили, що в результаті останньої ракетної атаки, яку окупанти влаштували 26 січня, енергетична інфраструктура Одеської області зазнала значних пошкоджень, тому роботи з відновлення продовжуватимуться щонайменше до кінця січня. До завершення цих робіт Одеська область не зможе повернутись до стабілізаційних графіків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Енергетики повідомили, що роблять все можливе для якнайшвидшої ліквідації наслідків ворожої атаки і докладають максимум зусиль, щоб давати світло мешканцям Одеси і прилеглих населених пунктів хоча б по кілька годин на добу. Менш складна ситуація з електропостачанням в Ізмаїльському, Болградському, Білгород-Дністровському, Роздільнянському, Березівському та Подільському районах, тому там вдається вмикати світло приблизно на чотири години на добу.

"ДТЕК Одеські електромережі" готує новий графік з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Він дозволить споживачам в Одеській області орієнтуватися, коли в їхніх будинках стабільно буде електроенергія і коли її точно не буде. Графік опублікують на офіційних ресурсах компанії щойно завершаться роботи з відновлення енергооб’єктів і вдасться стабілізувати ситуацію.

Нагадаємо, у четвер, 26 січня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одеському регіону з неба та моря. Внаслідок ворожої атаки зазнали пошкоджень два об'єкти критичної енергетичної інфраструктури в Одеській області. Ще чотири ракети вдалося збити над нашим регіоном силам ППО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах