Ремонт: ДТЕК попереджає одеситів про тривалі відключення світла

Ремонт: ДТЕК попереджає одеситів про тривалі відключення світла.

Ремонт: ДТЕК попереджає одеситів про тривалі відключення світла. Фото: Vgorode.ua

Комуналка
31 сiчня 2023 21:25

ДТЕК Одеські електромережі в терміновому порядку проводить аварійний ремонт високовольтної лінії, що зазнала значних пошкоджень через останню ракетну атаку ворогом, через що в місті будуть ще більші перебої зі світлом. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Це необхідно для того, щоб забезпечити технічну можливість розподілу електроенергії від високовольтної підстанції до житлових масивів Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через це протягом ночі 31 січня та дня 1 лютого можуть бути тривалі перерви в електропостачанні для мешканців південної та західної частини міста.

Це вимушений крок. Енергетики обіцяють, що працюватимуть цілодобово, щоб завершити ремонтні роботи в найкоротші терміни та повернути світло до будинків одеситів.

Зазначимо, що завтра в Одесі та області також діятимуть екстрені відключення світла. Ситуація з електропостачанням в Одесі та області виявилася складнішою, ніж розраховували. Коли можна буде повернутися до прогнозованих графіків – невідомо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах