Вся Україна зі світлом, крім Одеської області: яка ситуація з електроенергією 17 лютого

Вся Україна зі світлом, крім Одеської області: яка ситуація з електроенергією 17 лютого.

Вся Україна зі світлом, крім Одеської області: яка ситуація з електроенергією 17 лютого. Фото: volynnews.com

Комуналка
17 лютого 2023 11:17

У п'ятницю, 17 лютого, вся Україна зі світлом, крім Одещини, де ще є графіки відключень. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

У компанії повідомили, що дефіцит потужностей електромережі відсутня цілий тиждень. Але якщо з'явиться, в областях можуть знову застосувати графіки відключень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мережеві обмеження в Одесі пов'язані із пошкодженнями інфраструктури. Через збільшення активності бізнесу споживання Одеси зростає. Щоб уникнути перевантаження обладнання, застосовуються графіки погодинних відключень.

Ремонтні бригади "Укренерго" працюють безперервно над усуненням мережевих обмежень на Одещині, спричинених значними пошкодженнями основного обладнання підстанцій, які неодноразово були атаковані ракетами та дронами росіян.

Як повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко, в Одеській області 17 лютого діють стабілізаційні графіки відключень, однак обмеження будуть меншими за тривалістю, ніж раніше. За його словами, у п'ятницю та на вихідних енергосистема працюватиме з резервом потужності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах