Через сильний вітер на Одещині можуть бути аварійні відключення світла

Через негоду на Одещині можуть бути аварійні відключення світла.

Через негоду на Одещині можуть бути аварійні відключення світла. Фото: facebook.com/dtekoem

Комуналка
21 лютого 2023 19:57

У вівторок, 21 лютого, через негоду на Одещині можливі аварійні відключення світла. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеської електромережі.

Так, у регіоні погіршилися погодні умови, внаслідок чого розпочалися аварійні відключення світла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз без електроенергії залишилося 24 населені пункти області, це приблизно 17 тисяч сімей. Найбільше постраждали Ізмаїльський, Подільський та Центральний регіони.

Щоб повернути світло енергетикам потрібно відремонтувати 98 трансформаторних підстанцій, сім повітряних ліній, що вийшли з ладу під час негоди.

Через дощ і сильний вітер у нашій області можуть падати дерева, що призводить до обриву проводів. 44 аварійні бригади ДПЕК працюють над ліквідацією наслідків погіршення погоди. Це 106 працівників та 44 одиниці техніки.

За інформацією комунальних служб Одеси, сьогодні вітер повалив 10 дерев. Роботи з ліквідації наслідків закінчили на семи локаціях, на решті ще тривають. Не залишайте транспорт під деревами – вночі очікуються пориви вітру.

"У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через: особисті повідомлення на сторінці Facebook ДТЕК Одеські електромережі; спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі у розділі "Відсутня електроенергія?"; або зателефонувавши за телефонами колл-центру +38 (068/095/073) 750 90 90 або +38 (048) 705 90 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені", – додали в ДПЕК.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах