Як відключатимуть світло в Одесі та області 25 лютого

Як відключатимуть світло в Одесі та області 25 лютого.

Як відключатимуть світло в Одесі та області 25 лютого. Фото: od-news.com

Комуналка
24 лютого 2023 22:09

На суботу, 25 лютого, "Укренерго" не надавало обмеження споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Через мережеві обмеження в Одеській області та Одесі діятимуть графіки стабілізаційних відключень. Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіком можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі", через те, що синоптики прогнозують на 24 лютого погіршення погодних умов на Одещині, зокрема пориви вітру до 15–20 метрів за секунду, 206 бригад ДТЕК перевели у підвищену готовність, щоб у разі аварій якнайшвидше повертати світло в будинки клієнтів.

Енергетики нагадують громадянам, що складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів, і закликають їх бути обережними, не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до ліній електропередачі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах