Вночі 12 березня у двох районах Одеси можуть бути перебої з електропостачанням: причина

Вночі 12 березня у двох районах Одеси можуть бути перебої із електропостачанням: причина.

Вночі 12 березня у двох районах Одеси можуть бути перебої із електропостачанням: причина. Фото: depositphotos.com

Комуналка
11 березня 2023 22:32

Вночі 12 березня енергетики перепідключатимуть високовольтне обладнання. Через це у період з 02:00 до 03:00 можливі нетривалі перерви в електропостачанні для мешканців Одеського району, зокрема для тих, хто мешкає у Київському та Малиновському районах Одеси. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Такі заходи допоможуть надалі забезпечити безперебійне електропостачання для клієнтів Одеського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для мешканців Суворовського, Приморського районів міста Одеси та інших районів області обмежень в електропостачанні не планується. Енергетики обіцяють докласти максимум зусиль, щоб завершити роботу в найкоротші терміни, і просять громадян поставитися до ситуації з розумінням.

Нагадаємо, у суботу, 11 березня, в Одесі та Одеській області діяли графіки стабілізаційних (погодинних) відключень. Після чергового ворожого ракетного обстрілу на Одещині знову постраждали енергооб'єкти. Через це вночі 9 березня частина Одеської області було знеструмлена. Наразі енергетики ДТЕК та НЕК "Укренерго" ліквідують наслідки аварії. Доти, доки триватимуть ремонтні роботи, в Одеській області діятимуть графіки стабілізаційних (погодинних) відключень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах