В Одесі та області більше немає проблем із електрикою

В Одесі та області більше немає проблем із електрикою.

В Одесі та області більше немає проблем із електрикою. Фото: facebook.com/dtekoem

Комуналка
13 березня 2023 09:40

В Одесі та області подолали проблеми з електрикою, графіки відключень наразі не потрібні. Про це повідомили у ДТЕК "Одеські електромережі".

Зокрема, енергетики закінчили перепідключення високовольтного обладнання, щоб забезпечити надійне та безперебійне електропостачання до будинків одеситів та мешканців області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз усі клієнти в Одесі та області зі світлом. Дефіциту в енергомережі країни немає, ліміти споживання електроенергії відсутні.

Зазначимо, така ситуація на Одещині вперше з жовтня 2022 року. У регіоні застосовували кілька видів відключень. Екстрені, як правило, застосовуються тоді, коли є або загроза ракетного удару, або вже внаслідок ракетного удару енергоустаткування дуже пошкоджене. Стабілізаційні відключення застосовуються тоді, коли є дефіцит потужності в енергосистемі України, але прогнозований і компанія має можливість розподіляти електричну енергію між клієнтами згідно з графіком погодинних відключень. А аварійні траплялися внаслідок аварій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах