В Одесі безкоштовно встановлюватимуть "розумні" електролічильники: що потрібно зробити городянам

В Одесі безкоштовно встановлюватимуть "розумні" електролічильники: що треба зробити городянам.

В Одесі безкоштовно встановлюватимуть "розумні" електролічильники: що треба зробити городянам. Фото: pixabay.com

Комуналка
15 березня 2023 09:50

В Одесі безкоштовно встановлюватимуть "розумні" електролічильники. Планується встановити понад 50 тисяч приладів обліку. Про це розповіли у пресслужбі ДТЕК Одеські електромережі.

Нові прилади – багатозонні та дозволяють економити на споживанні електроенергії у нічний час.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такі лічильники автоматично передають показники спожитої електроенергії. У них передбачено функцію обліку денного та нічного використання, що дозволяє скоротити витрати на електрику за рахунок зменшеного тарифу у нічний час.

Лічильники встановлюються у районах, що увійшли до програми автоматизації. Роботи із заміни не передбачають додаткових витрат з боку клієнта.

Що потрібно зробити одеситам

Енергетики просять городян надавати доступ до будинків та квартир для виконання робіт із заміни приладів. Перед заміною фахівці ДПЕК заздалегідь поінформують про це мешканців: на будинках з'явиться оголошення із зазначеною датою виконання робіт, із власниками будинків погодять зручний час зустрічі по телефону.

Такі лічильники встановлять у Подільському, Ізмаїльському, Білгород-Дністровському районах та інші.

Роботи виконуватимуть співробітники, одягнені у фірмовий спецодяг сіро-жовтого кольору, на якому розміщено назву компанії ДТЕК. На вимогу клієнта електромонтери повинні показати відповідні посвідчення.

Дізнатися, чи увійшла ваша адреса в план робіт, за якою цього року встановлюватимуться електролічильники, можна на сайті або за номерами контакт-центру компанії +38 (068/095/073) 750-90-90 та +38 (048) 705 -90-90 та +38 (048) 705-90-90.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах