В Одесі закінчують опалювальний сезон

В Одесі закінчують опалювальний сезон.

В Одесі закінчують опалювальний сезон. Фото: freepik.com

Комуналка
27 березня 2023 14:53

В Одесі та Одеській області закінчують опалювальний сезон наприкінці березня, але точну дату наразі не назвали. Про це повідомили у пресслужбі "Нафтогаз України".

У компанії наголосили, що це був найважчий опалювальний сезон в історії країни. У низці областей погодні умови дозволили завершити його раніше запланованого, зокрема в нашій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Україна успішно завершує найважчий опалювальний сезон. Погодні умови дозволяють це зробити раніше, ніж було заплановано. У Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях за рішеннями місцевої влади вже розпочалося відключення від опалення", – сказано у повідомленні глави. Нафтогаз України" Олексія Чернишова.

Глава НАК зазначив, що очікується ще кілька днів прохолодної погоди, після чого опалювальний сезон поступово завершиться і в інших областях.

Нагадаємо, що товариство з обмеженою відповідальністю "Одесагаз-Постачання" заплатить 850 тисяч гривень за порушення законодавства та ліцензійних умов господарської діяльності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах