Негода: Одеській області поки не всім повернули світло

Негода: Одеській області поки що не всім повернули світло.

Негода: Одеській області поки що не всім повернули світло. Фото: nikvesti.com

Комуналка
29 березня 2023 11:15

Протягом доби з 28 на 29 березня енергетики відновили електропостачання у 153 населених пунктах, знеструмлених через негоду. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК Одеські електромережі.

Станом на 11:00 без електроенергії залишаються ще сім населених пунктів (з них два частково). Найбільше постраждали Одеський та Білгород-Дністровський райони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ліквідують наслідки негоди 78 аварійних бригад, а це – 234 працівники та 85 одиниць техніки.

За інформацією синоптиків, сьогодні на території Одеської області зберігатимуться несприятливі погодні умови – сильні пориви вітру до 20 м/с. Не наближайтесь до обірваних ліній електропередач.

У вівторок, 28 березня, сильний вітер повалив та пошкодив 104 дерева в Одесі. Наразі фахівці комунального підприємства "Міськзелентрест" прибрали близько половини з них.

Через погіршення погодних умов одеська мерія звертається до мешканців міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо осіб похилого віку, дітей та вагітних жінок.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах