Сьогодні деякі одесити залишаться без води

Сьогодні деякі одесити залишаться без води.

Сьогодні деякі одесити залишаться без води. Фото: gettyimages.com

Комуналка
05 травня 2023 08:19

У п'ятницю, 5 травня, через ремонтні роботи деяким одеситам, які проживають на Слобідці, відключать воду. Про це повідомляє пресслужба "Інфоксводоканалу".

В Інфоксводоканалі повідомили, що це пов'язано з необхідністю провести аварійний ремонт об'єктів водопроводу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Води не буде з 9 ранку до 20:30 на вулиці Академіка Воробйова, вулиці Слобідській, вулиці Мацієвській, вулиці Тихій, вулиці Праведників світу, вулиці Кладбищенській, вулиці Маловського, вулиці Рачкова, вулиці Винниченка, вулиці Училищної, на вулиці Парковій, на вулиці Зоринській, на вулиці Одеській, на вулиці Вєтрогонова, на вулиці Саші Хорошенка, на вулиці Яші Гордієнко, на вулиці Матюшенка, на вулиці Крилова, на вулиці Ломоносова та прилеглих вулицях.

Час відновлення водопостачання може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як у більшу, так і меншу сторону. Після відновлення водопостачання може знадобитися час заповнення системи і віддалені споживачі чи верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах