У багатьох одеситів раптово пропало світло: що сталося

У багатьох одеситів раптово пропало світло: що сталося.

У багатьох одеситів раптово пропало світло: що сталося. Фото: rbc.ua

Комуналка
30 травня 2023 14:40

У вівторок, 30 травня, у низці будинків Одеси в різних районах міста зникло світло. Також частково зупинився електротранспорт. У пресслужбі ДТЕК "Одеські електромережі" повідомляють про аварію на лінії електропередач.

Зазначимо, що така ситуація спостерігається не лише в Одесі, а й у багатьох інших містах України. На щастя, багатьом жителям міста вже повернули світло. Комунальники працюють над усуненням проблеми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ДТЕК додали, що 30 травня з 13.28 по всій країні відбуваються відключення світла через спрацювання автоматики на енергетичній інфраструктурі. Його спричинило зниження частоти в об'єднаній енергосистемі України. Причини зниження частоти з'ясовують фахівці НЕК Укренерго. Станом на 14.32 НЕК Укренерго надав дозвіл на відновлення електропостачання.

Нагадаємо, що на сьогодні в Одесі комунальники анонсували аварійно-відновлювальні роботи у частини споживачів, через що у городян не повинно бути світла. Однак у результаті відключення торкнулося набагато більше людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах