В Одесі частково ввели екстрені відключення світла (оновлено)

В Одесі частково запровадили екстрені відключення світла.

В Одесі частково запровадили екстрені відключення світла. Фото: biz.censor.net

Комуналка
24 липня 2023 10:55

У понеділок, 24 липня, у частині Київського та Хаджибейського (Малиновського) районів Одеси відбуваються екстрені відключення за командою НЕК Укренерго. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Причина – аварійна ситуація на одному із об'єктів іншої енергетичної компанії. Перевірити наявність поточних вимкнень можна за посиланням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що вночі у деяких городян ненадовго пропадало світло. А зранку без електрики залишилися мешканці Черемушок та Таїрова. Раніше у ДТЕК попереджали про планові відключення на сьогодні.

Оновлено о 12:38:

Станом на 12:15, в Хаджибеському районі відновлено електропостачання. Про це повідлмляє міська рада. Екстрені відключення діють в частині Приморського, Київського районів Одеси та частково в Одеському районі.

Оновлено о 12:46:

Екстрені відключення в Одесі скасовані. Яе повідомляє "Укренерго", наразі всі споживачі зі світлом.

Нагадаємо, що наступна зима для Одеської області буде не менш складною, ніж попередня. Про це йшлося на виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг за участю Міненерго. У зв'язку з цим для Одеської області, енергетична інфраструктура якої найбільше постраждала від російських обстрілів, формують запас генераторів та планують закупити сонячні панелі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах