У РФ знову розповсюджують фейк про холеру в Одесі

У РФ знову розповсюджують фейк про холеру в Одесі.

У РФ знову розповсюджують фейк про холеру в Одесі. Фото: gettyimages.com

Комуналка
07 серпня 2023 14:57

Російська пропаганда вкотре поширює неправдиву інформацію про епідемію холери в Одесі з метою дискредитації військових, зниження їхнього бойового духу та поширення панічних настроїв серед населення. Про це повідомляє пресслужба Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

За словами виконувача обов'язків директора Департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА Оксани Рокунець-Сорочан, система охорони здоров'я нашої області працює у підвищеному режимі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Станом на сьогоднішній день в закладах охорони здоров'я Одеської області на стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях перебуває 35 осіб з ознаками кишкової дисфункції. Всі хворі були обстежені холерою. кишковими інфекціями значно нижчі від сезонної захворюваності", – зазначила вона.

Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації просить довіряти виключно офіційним джерелам інформації та не зазнавати впливу дезінформації ворога.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах