Вимикання світла на Одещині пообіцяли зробити коротшим

Вимкнення світла на Одещині пообіцяли зробити коротшим.

Вимкнення світла на Одещині пообіцяли зробити коротшим. Фото: freepik.com

Комуналка
28 серпня 2023 11:05

Вимкнення світла на Одещині у разі блекаутів стане коротшим і справедливішим. Про це повідомив генеральний директор ДПЕК "Одеські електромережі" Дмитро Григор'єв "7 каналу".

Так, зараз відбуваються тренування, спрямовані на те, щоб у разі блекаутів об'єкти критичної інфраструктури харчувалися за рахунок генераторів. Але цього разу не буде ситуацій, коли у будинків, що знаходяться на одній лінії з такими об'єктами, буде світло, а решта – ні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак із сказано можна зробити однозначний висновок, що виключення будуть у будь-якому випадку. Тому городянам слід підготуватися до них заздалегідь.

Через те, що в останні тижні на Одещині будуть спекотними, підвищується навантаження на енергосистему регіону та конкретних будинків/квартир. Так, за +30 °C і вище городяни активно користуються енергоємними приладами. Для того, щоб залишатися в спеку зі світлом, просять використовувати поради раціонального електроспоживання:

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах