Через обстріл Одеської області частина Кілії залишилася без світла

Через обстріл Одеської області частина Кілії залишилася без світла.

Через обстріл Одеської області частина Кілії залишилася без світла. Фото: facebook.com/minenergoUkraine

Комуналка
06 вересня 2023 15:05

На Одещині через дроновий удар, завданий російськими окупантами в ніч проти 6 вересня, пошкоджено лінії електропередачі. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики України.

Так, через нічний обстріл частина споживачів у місті Кілія залишилася без світла. Наразі ремонтні бригади проводять огляд пошкоджених мереж.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, що в ніч проти середи, 6 вересня, російські терористи завдали по Україні чергового удару. За попередніми даними, із району Саратовської області літаки стратегічної авіації РФ Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Водночас по Києву було запущено ракети іншого типу, ймовірно, балістичного. Загалом вночі вдалося збити 23 із 33 цілей. Над Одеською областю знищено 15 безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136.

На жаль, не обійшлося і без прильотів. Внаслідок російської атаки по Ізмаїльському району співробітник агропідприємства, який отримав тяжкі поранення, помер у лікарні. Також у кількох населених пунктах зафіксовано руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах