Обвал котельні з Одеси: ремонт триватиме два тижні (оновлено)

Обвал котельні з Одеси: ремонт триватиме два тижні.

Обвал котельні з Одеси: ремонт триватиме два тижні. Фото очевидців

Комуналка
27 листопада 2023 19:11

Через надзвичайну ситуацію на одному з котельні Одеси у Пересипському районі залишилися без опалення на 10-15 днів – стільки триватимуть протиаварійні роботи.

Так, без тепла зараз 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення, 25 освітніх закладів та медустанов. Міська влада разом із спеціалістами "Одесагаз" та інших профільних служб пропрацювала можливість підключення модульних котелень як резервний варіант.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Доставку модульних котелень забезпечать працівники ДСНС України в Одеській області з усіх міст України, де вони знаходяться. Це дозволить дати тепло до будинків мешканців, підключаючи їх до мереж газопостачання. Кожна котельня буде встановлена на окрему групу будинків. За попередніми даними фахівців, стан труби дозволяє організувати опалювальний процес.

Наразі ведуться роботи з ліквідації наслідків. Також розгортають намети для обігріву, організовують гарячі напої та їжу для місцевих мешканців.

Оновлено:

Як повідомляє одеська ОВА, відновлено роботу пошкодженої внаслідок негоди котельні. Наразі у тестовому режимі надається тепло для 120 000 абонентів в Одесі. До ранку у будинках людей має бути тепло.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах