Через нічну атаку деякі одесити залишилися без світла

Через нічну атаку деякі одесити залишилися без світла.

Через нічну атаку деякі одесити залишилися без світла. Ілюстрація: gettyimages/wenmei Zhou

Комуналка
29 грудня 2023 13:14

Через російську атаку 29 грудня частина одеситів залишилася без світла. Світло обіцяють повернути, коли це стане можливим. Про це повідомили у "ДТЕК Одеські електромережі".

На вимогу рятувальників енергетики знеструмили будинки 339 сімей в одному із районів Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ці заходи необхідні для безпечної ліквідації наслідків обстрілів рятувальниками. Щойно фахівці ДСНС закінчать роботи, світло мають повернути.

Зазначимо, що під час ранкової ракетної атаки силами протиповітряної оборони шість ракет, ймовірно, Х-101/555/55, вдалося збити: одну на Миколаївщині та п'ять на Одещині.

"Три ракети потрапили в житлові будинки Одеси: приватний будинок зруйновано вщент, триповерховий багатоквартирний зазнав критичних руйнувань, там загинула одна людина, в одному з житлових комплексів ракета прошила багатоповерхівку, розірвавшись усередині, випалив кілька поверхів", - йдеться у повідомленні Сил Оборони півдня.

Крім того, вибуховими хвилями та уламками збитих ракет пошкоджено кілька десятків будівель, у тому числі навчальні заклади, церкву, магазини та інші житлові будинки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах