Через аварію на Таїрова та Черьомушках немає світла та води (оновлено)

Через аварію на Таїрова та Черьомушках немає світла та води.

Через аварію на Таїрова та Черьомушках немає світла та води. Фото: od.vgorode.ua

Комуналка
21 березня 08:25

У четвер, 21 березня, о 07:27 сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси. Через це на якийсь час без світла залишилися клієнти Хаджибейського району (мікрорайон Черьомушки). Про це повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі".

Фахівці вже працюють на місці аварії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там, де це можливо, енергетики перезагоюють на резерв об'єкти критичної інфраструктури та клієнтів. Ремонтні роботи продовжуються.

Орієнтовний час відновлення світла протягом трьох годин.

Також було знеструмлено деякі об'єкти "Інфоксводоканалу" та наявні резервні вводи до них. У зв'язку з цим наразі без водопостачання залишились споживачі Київського та Хаджибейського районів міста, а у Приморському районі можливе зниження тиску.

На жаль, через значну потужність насосної станції використання джерел автономного енергоживлення не є можливим. Після усунення аварії спеціалістами "ДТЕК Одеські електромережі" та забезпечення електропостачання, буде відновлено подачу води.

Оновлено:

У міськраді повідомили, що світло вже увімкнули всім споживачам. Однак набули чинності планові відключення світла:

Планові вимкнення світла в Одесі на 21 березня.Планові вимкнення світла в Одесі на 21 березня. Фото: t.me/odesacityofficial

Планові вимкнення світла в Одесі на 21 березня.Планові вимкнення світла в Одесі на 21 березня. Фото: t.me/odesacityofficial

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах