Менше електротранспорту та вуличного освітлення: як в Одесі економитимуть електроенергію

Менше електротранспорту та вуличного освітлення: як в Одесі економитимуть електроенергію.

Менше електротранспорту та вуличного освітлення: як в Одесі економитимуть електроенергію. Фото ілюстративне: antikor.com.ua

Комуналка
22 березня 21:10

22 березня в Одесі запровадили заходи для економії електричної енергії. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Відповідне рішення 22 березня ухвалила Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До стабілізації ситуації в енергосистемі України, зокрема нашого регіону, в Одесі вдвічі скоротять кількість одиниць міського електричного транспорту на маршрутах. Також у місті лише на 30–40% використовуватимуть вуличне освітлення, зменшивши інтенсивність роботи світлодіодних ламп, або скоротивши кількість включених вуличних ліхтарів.

Організації та підприємства повинні скоротити споживання електроенергії, яка витрачається на вуличне освітлення, вивіски, борди, зайве освітлення в магазинах, кав'ярнях, торговельно-розважальних центрах та інших закладах.

Міська влада просить одеситів максимально економити електроенергію та обмежити використання енергоємних приладів у пікові години її споживання.

Нагадаємо, внаслідок масштабної атаки РФ по Україні вночі 22 березня постраждали енергетичні об'єкти в Одеській області. Через це в Одесі та Одеському районі тимчасово ввели екстрені відключення світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах